Outfit of the night

PicMonkey Collage Party 001

HEJ LÆSERE!
Hvis I synes godt om bloggens facebookside så ved I nok at jeg igår var inde til Fie Laursens release-party for at fejrer hendes nye single “secret.”
Det var en rimelig spontan aftale, for jeg troede ikke at jeg havde nogle at tage derind med, men så sagde Lisa at jeg kunne tage derind med hende og hendes veninde. Så en time før festen startede fór jeg op for at finde noget tøj i skabet og resultatet blev dette. Hvad synes I om outfittet?
Det var en virkelig hyggelig aften, men jeg tog hjem tidligt for idag skal jeg på tur med min kære mormor.
Har I hørt Fies sang ‘Secret’? – Hvad synes I om den?
Var mit outfit hot eller not? Lad mig høre jeres tanker, for jeg elsker jeres kommentarer.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Emma 15. april 201413:45

  Hej Alberte!
  Kan du ikke lave et indlæg med inspirationsoutfit til forårets/sommerens konfirmationer og sommerfester? Det ville være super fedt, og jeg tror der er mange der ville synes det var en hjælp, de vi altid har tøjkrise 😉

 • Emilie 15. april 201415:33

  Virkelig fedt outfit. Har ikke hørt hendes nye sang, nej. 🙂

 • Gunnbrit 16. april 20141:20

  Elsker dit outfit! 🙂
  Sangen er okey, synes hendes stemme er en anelse for lys et par steder, men eeeelsker teksten 🙂

  http://www.gunnbrit.bloggersdelight.dk

 • Agnete 16. april 201422:22

  WOW du er gude smuk i dette sæt det er bare for fedt. Jeg har ikke hørt sangen:)

Leave a Comment