The jungletrend

JUNGLE

 

HEJ LÆSERE
Disse lækre sæt fra Ganni har faktisk været på markedet i et godt stykke tid nu, men det er først nu at jeg har fået øjnene rigtigt op for det jungle-inspirerede mønster som mange items er begyndt at prydes med.
Efter at have kigget på det uendelige hashplante-print på diverse forskellige items igennem de sidste par år er jeg blevet så spoleret, at hver gang jeg ser en trøje osv. med et grønt plante-agtigt motiv, så kommer jeg til at tænke på hash, skaterbaner og de små fyre som i folkeskolen virkelig følte sig street-smarte når de kom gående med deres Alis-hoodie og beanie igennem skolegården. Nå, men i den seneste tid er jeg begyndt at kunne associerer jungle-trenden med andet end hashplanter, hvilket jeg er rimelig glad for. Jeg vil gerne have hash legaliseret fordi at jeg synes man bør have muligheden for at bruge det som medicin til syge mennesker, men jeg er dybt imod hash generelt da jeg er vokset op med en mor som er psykolog og ved meget om hashpsykoser. Jeg ved hvor skadet man kan blive af en psykose, og det kan ramme en person allerførste gang man tager hashen og det kan ødelægge resten af ens liv da man kan blive meget psykisk syg. Derfor vil jeg selvfølgelig ikke gå med tøj med hashmotiv eller noget som jeg forbinder med hashmotiv.
Nå, men nu hvor jeg kan se på motivet som en jungle, så er jeg altså blevet helt vild med det og i særdeleshed dette sæt fra Ganni – derfor står det på toppen af ønskelisten.
Hvad synes I om sættet?
Kan I huske trenden med motiv af hashplanter? – I såfald, hvad syntes I om den?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 22. april 201419:40

    Kan ikke huske trenden men syns det e rmærkeligt og fedt sæt<3

  • Emilie 22. april 201420:35

    Syntes det er et meget fedt mønster. <3

Leave a Comment