IN BED

Olivia Palermo inspo Olivia Palermo inspo1 Olivia Palermo inspo2

HEJ LÆSERE!
Øv hvor er jeg dog bare supertræt af at være syg endnu engang. For en blogger er sygdom jo lig med ikke at kunne lave superlækre indlæg til sine læsere og det er rimelig smertefuldt, haha.
Nå, men når jeg er syg bruger jeg rigtig meget tid på at blive inspireret til outfit’s og det bliver jeg blandt andet fra forskellige kendisser, blandt andet Olivia Palermo. Jeg elsker Olivia Palermos feminine stil og pt. bliver jeg meget inspireret af hende. Hun har det med at få nogle maskuline elementer ind i sin garderobe, blandt andet boyfriendjeans eller en blazer, og så sammensætter hun det med fine stiletter hvilket jo giver den kontrast som jeg elsker.
Hvad synes I om Olivia Palermos tøjstil?
Hvilken kendis giver altid jer inspiration til tøj?
Jeg beklager virkelig at der ikke kommer selvtagede billeder ligenu, men det er kun fordi at jeg er syg, og jeg vil snart være rigtig meget på banen igen.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment