Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Styles of the week

Styles of the week

HEJ LÆSERE!
Jeg er ligeså langsomt begyndt at være rask og det betyder at jeg vil gøre ALT for snart at tage nogle selvtagede billeder, dog vil der endnu en dag komme en collage, er det ok? Jeg er nemlig blevet super vild med Acne’s boyfriendjeans. De er ikke helt så oversize og klumpsede som mange andre boyfriendjeans, men de er bare lidt løse hvilket jeg synes giver lidt kant eller attitude til et outfit.
Jeg har sammensat to forskellige outfit’s med Acnes boyfriendjeans og personligt er jeg virkelig vild med begge styles, dog er outfittet til venstre nok mere passende til den årstid vi er i, eller hvad siger I?
Vejret er helt fantastisk idag og jeg har købt mig en icetea og sidder udenfor i vores lille gårdhave – man bliver bare så glad når vejret er godt og jeg håber også at I nyder det for fulde drøn!
Hvad har I lavet idag, eller hvad skal I lave?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 26. april 201421:14

    syns det er nogle grimme sæt

Leave a Comment