Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Summer feeling

viunge 032 viunge 024viunge 025

Skjorte: Monki – Bukser: Won Hundred – Sko: reebok – Blazer: Zara

HEJ LÆSERE!
Nu er der kommet sol over Danmark og hold op hvor er det dejligt! Jeg var for første gang i meget lang tid (efter min mening) på strøget og jeg kan mærke at jeg begynder at blive helt rask. Jeg var blandt andet i Monki og købte denne fine kortærmede skjorte til 180 kroner. Jeg synes den er så sommerlig og fin og jeg glæder mig til at gå rigtig meget med den her til sommer.
Nu har jeg været syg og fokus har været utrolig meget væk fra bloggen, så hvis I har en blogidé, så skyd løs, jeg er meget åben for ideer af forskellig slags.
Hvad synes I om outfittet på billederne ovenover?
Hvad lavede I igår, da vejret mildest talt var perfekt?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Sine Kirstine 27. april 201417:14

  Virkelig fine billeder 🙂
  Jeg var sammen med min veninde Emilie, hvor vi var udenfor og ligge neglelak 🙂

  Gad godt du lavede noget make up looks indlæg

 • Agnete 27. april 201417:14

  Vejret var bare godt i går og jeg er helt vild med dit sæt<3

 • kathrine 27. april 201420:50

  Det så lækker at vejret er blevet SÅ varmt, man kan virkelig sidde ude og nyde solens varme og lækre stråler, og hold op et skønt outfit du har dig der :). Elsker bukserne!

  Kig gerne forbi. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Simona 28. april 201415:46

  Wauwww, elsker outfittet. Helst med blazeren! *-*

Leave a Comment