The sun is up, the sky is blue, it’s beautiful and so are you.

insta sol

HEJ LÆSERE!
I får lige en helt normal opdatering for mig, for det er længe siden I har fået det. Igår brugte jeg dagen på at sidde i min gårdhave og tjekke blog’s på min mobil, tjekke instagram (også der jeg har taget disse flotte billeder, hihi) og så at skrive på en ny novelle som jeg arbejder flittigt på. Der er måske ikke så mange af mine læsere som ved det, men udover at skrive blogindlæg, så har jeg en stor passion for at skrive fiktionsnoveller og manuskripter. Ligenu arbejder jeg på en novelle som hedder “københavn” men jeg vil ikke afsløre mere endnu, haha.
Kunne I tænke jer at læse den, når den er færdig?
Nå, men efter at have fået lidt sol så tog jeg ind til Nørreport station for at mødes med et af mine absolut yndlings-selvskaber nemlig søde Line. Vi var på jagt efter en kimono, for jeg vil MEGA gerne have sådan en, men desværre var der ikke “den perfekte kimono” udover den Line havde på, som nok er den flotteste kimono jeg har set i hele mit liv. Jeg fik faktisk Line til at tage nogle billeder af mig med hendes kimono og jeg tror at jeg vil ligge dem på bloggen imorgen, hvad siger I til det?
Idag skal jeg endnu engang ud og suge alt solen til mig, for om et par dage skulle det blive uvejr!! Jeg kan ikke håndterer at skulle gå med jakke igen… virkelig ikke!
Nå, men hvad synes I om disse små updates? Lad mig endelig se nogle kommentarer fra jer, det er skønt at få lidt respons – det tror jeg alle bloggere kan skrive under på. 🙂
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 16

 • Petrea 29. april 201412:30

  Mega hyggeligt med disse updates! Noget af det bedste ved bloggen, hehe (bortset fra outfitsbillede og alt det andet).

  Og jaa, vil da gerne læse din novelle!

 • Karoline 29. april 201415:55

  Ville vildt gerne læse novellen når den engang bliver færdig! 🙂
  – Har også set de der kimonoer overalt, men kan ikke rigtig finde dem i butikkerne? 🙂

  http://karolinehaugaard.blogspot.dk/

 • Agnete 29. april 201417:32

  Uh jeg er stadig in love med din blog men altså<3 Jeg vil meget gerne læse din novelle og glæde rmig til at se dig i kimono*:D

 • Lisa 29. april 201418:07

  Det er så hyggeligt med sådanne blog-indlæg (:
  Og selvfølgelig vil jeg da læse din novelle, når den er færdig 😀

 • My 29. april 201418:14

  Ja, det er dejligt med sådanne små updates. Dette er min første kommentar på en blog nogensinde – nu er jeg heller ikke den største blog-læser, men nyder da en gang i mellem at tage et smut forbi din blog, da jeg synes den er rigtig god – flot, ærligt og godt lavet. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have lidt respons, så derfor skriver jeg denne kommentar, for at opfylde dit ‘ønske’. Selv om jeg måske ikke vil kunne finde tid til at læse din novelle, synes jeg alligevel, at du skal lægge den op, da jeg tror, at der er mange af dine læsere og følgere, som følger og læser med uden at skrive kommentarer, lige som jegselv. Jeg kunne godt forstille mig, at mange ville læse den, så det vil jeg klart anbefale dig at gøre, så kan du jo også få lidt respons på den. 😉
  Læg endelig billederne op af dig i kimonoen, det vil også give et indblik i, hvad du synes er flot ved en kimono og sådan. Det vil jeg i hvertfald gerne se og derfor også holde lidt øje med bloggen pga. det. Nu tror jeg, at jeg har skrevet en lang nok første-blog-kommentar, så nu vil jeg slutte af. Det var alt hvad jeg havde at sige. Fortsæt din gode blog. <3

  • My 29. april 201418:14

   PS. Dejligt også at se noget fra mit én yndlingsbands sange som overskrift. 😀

   • My 30. april 201415:21

    Det er jeg glad for at høre! 🙂 Og jo den kimono er gudesmuk! Wauw! 😀

 • Charlotte J 29. april 201418:23

  Vil mega gerne læse din novelle. Det er desuden også dejligt med disse indlæg da de på en måde viser at selvom man er blogger kan man også lave andet end at shoppe, og lave modrindlæg. Hvilket er det jeg syntes vi ser mest af fra danske bloggere… 🙂

   • Charlotte J 29. april 201420:56

    Så ligner dit liv vel bare lidt vores andres. 😀

 • Olivia Jakobsen 29. april 201419:07

  Lækkert med så dejligt vejr. 🙂 Uh, Brandy Melville har altså også bare de fineste kimonoer, just so u know!

 • kathrine 29. april 201421:37

  De er så hyggelige disse updates, faktisk! He he <3

  Kig gerne forbi min blog, knus <3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Anna 29. april 201422:20

  Så hyggeligt indlæg!

  Jeg brugte min weekend på min konfirmation! <333

  annamoellerlarsen.blogspot.com

Leave a Comment