Langsomt i bedring

Cover 001 Cover 002

HEJ LÆSERE!
Nu begynder sygdommen at falme. Jeg er stadig syg, men jeg begynder at kunne sidde lidt på computeren OG igår holdt jeg mig endda vågen til hele Eurovisionshowet og det er jo et godt tegn på at man begynder at få mere energi.
Så I iøvrigt eurovision igår? Jeg er superglad for at Østrig vandt. Sangen ‘rise like a phoenix’ var smaddergod og sceneshowet var flot – hvis Østrigs deltager havde været en kvinde (dog med samme gode sangstemme som han havde) så ville jeg også have stemt på den, så jeg stemte ikke på den pga. et politisk statement (dog er det da bare en bonus at vi kan vise at Europa er så tolerante overfor andre.) Indtil nu har jeg siddet og læst cover og drukket Cola, men nu kan jeg komme lidt på computer og blogge.
Hvad bruger I jeres søndag på?
Hvem syntes I skulle vinde Eurovision?
Jeg kan ikke love at jeg blogger hver dag fra nu af (jeg er jo stadig syg), men jeg er i bedring og det går langsomt frem.
Tusind tak for at I gider læse bloggen og er de bedste læsere.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Stina 11. maj 201414:34

  Jeg bruger min søndag på at forberede min synopsis i dansk mundtlig – æv, æv.
  Jeg synes, UK skulle have vundet Eurovision. Deres sang var rigtig god.
  Østrigs sang var okay, men ikke den bedste efter min mening.

  God bedring!

 • Anna 11. maj 201414:47

  Dejligt at høre, det går fremad!

  Jeg syntes, Holland skulle have vundet – de sang den virkelig godt.

  Må virkelig have fat i det cover blad – forsiden er SÅ flot! <3

 • Clara Dam 11. maj 201417:25

  Jeg bruger søndagen på at restituere, så jeg kan være klar til næste uges udfordringer, åh gud… Men rigtig god bedring!

  http://dettyste.blogspot.dk/

 • Agnete 11. maj 201418:49

  Yeah nu kommer der flere indlæg på bloggen. Savner dig og din blog og tjekker hverdag for indlæg men jeg syns også østrig var bedst og jeg bruger min søndag påå at lave is med min morfar og sidde i haven:D

Leave a Comment