Asos favoritter (under 250 kr)

asos asos1

 

1) Hvid kjole HER 2) Stribet trøje HER 3) Ternede shorts HER 4) Sort trøje HER

HEJ LÆSERE!
Jeg elsker at sidde og drømme mig lidt væk på Asos webshop og idag fandt jeg nogle lækre sager til under 250 kroner. Asos er et perfekt sted hvis man skal finde noget lidt halv-billigt tøj som er lækkert og pænt. Så det er nok min ultimativt yndlingswebshop at kigge på. Nå, men jeg har fundet nogle af mine yndlingsitems til under 250 kroner. Temaet på denne collage er de sorte og klassiske items, men jeg vil rigtig gerne lave flere asos-collager til jer med forskellige slags stilarter eller tøj til forskellige anledninger, så hvis I har nogle ønsker så skriv det i kommentarfeltet. 🙂
KNUS WHITTA

 

Indlægget indholder Affiliate-links til ASOS.alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Agnete 12. maj 201416:24

  Hm de er faktisk meget fine men ville gerne se nogle spraglede stykker tøj i collager:)

 • Sine Kirstine 12. maj 201416:32

  Boheme collage.
  Fest tøj collage.
  Girly tøj collage.

  Min ynglings netshop er helt klart Zalando

 • Helena 12. maj 201417:01

  Sommer collage, med bikinier og kjoler 🙂

 • kathrine 12. maj 201419:37

  Elsker mig også at drømme mig væk i lækkert men billigt tøj!

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

Leave a Comment