Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A little Carré present

Carre 006 Carre 012 Carre 010

HEJ LÆSERE
Jer som følger mig på Instagram (@Bertewhitta) ved måske at jeg igår modtog en lækker lille pakke fra Carré. Carré er mit absolutte favoritmærke når det gælder smykker og jeg elsker deres feminine og simple design. Mange af Carrés smykker ligger desværre i den rimelig dyre ende og derfor blev jeg rigtig glad da jeg fandt ud af at man kunne få dette armbånd samt tre cover-blade til 200 kroner på cover.dk’s hjemmeside, selvom det i virkeligheden har en værdi af 740 kroner!
Så her er mit nyeste smykke til samlingen. Jeg glæder mig virkelig til at gå med det nonstop her til sommer og jeg er virkelig glad for det.
Hvad synes I om armbåndet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Den Pæne Overflade 16. maj 201415:56

  Sikke dog et fint armbånd. Jeg kender faktisk ikke mærket, men vil lige tjekke det lidt nærmere ud. Selv er jeg fuldstændig skudt i Vera Vegas smykker og har det som favoritmærke. 🙂

 • agnete 16. maj 201418:35

  Det er sukt men måske lige enkelt nok til min smag:)

 • Sine Kirstine 16. maj 201419:10

  Jeg er mest til sølv smykker, men det er nu et ret pænt armbånd.

  Glæder mig til at se dig sammensætte armbåndet med et outfit.

 • Sine Kirstine 16. maj 201419:19

  Mit ynglings smykkemærke er helt klart Tomshot

 • Sara Nielsen 18. maj 201417:21

  Det er virkelig skønt! Måske et tilbud jeg skal benytte mig af?

  http://industrialbarbie.blogspot.com

 • Lisa 19. maj 201421:31

  Det er et super fint armbånd, det kunne man da godt blive ret forelsket i 😀

Leave a Comment