Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I dont want it, i need it

Missoni collage

HEJ LÆSERE
Nu går badetøjs-sæsonen snart igang og det betyder også at jagten går ind på at finde den perfekte badedragt. Før i tiden har jeg faktisk været rimelig u-kræsen når det gælder bikinier. Jeg ELSKER at shoppe tøj, men at shoppe badetøj har for mit vedkommende altid været en lidt irriterende ting som bare skulle overståes – ofte har jeg snuppet den hurtige webshop-metode så jeg ikke skulle stå i butikken og blive helt forvirret af de forskellige muligheder. Jeg har selvfølgelig altid haft en mening omkring hvordan min bikini skulle se ud og jeg har ikke bare taget “et eller andet” på, men jeg har sjældent haft en bikini som jeg var DYBT forelsket i og som jeg bare MÅTTE have – men sådan har jeg det nu.
Første gang jeg så den her bikini fra Missoni var det kærlighed ved første blik. Jeg elsker mønsteret, jeg elsker snittet og jeg vil virkelig gerne gå rundt og se lækker ud med dén her bikini når jeg skal til Samos i slutningen af Juni.
Hvad synes I om bikinien?
Har I fået købt jeres sommerbadetøj endnu?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Josefine 17. maj 201411:24

  Den er så fin!! Har ikke fundet årets bikini endnu, men jeg skal have den perfekte! 😀

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Olivia Jakobsen 17. maj 201411:49

  Ej jeg var vild med din bikini fra Topshop.. sidste år eller forrige år.. 🙂 Ej den var fed! Men wow mønstret er virkelig flot på denne!

  Jeg fandt min bikini i Hollister, yaa. <3 Og jeg har også bestilt en hjem fra eBay som er en tidligere H&M bikini, men jeg har ikke fået den endnu. Det er en med palmetræer på, så floot.

 • Agnete 18. maj 201410:01

  Den er smuk<3 Men jeg fortrækker nu helst en sportsbadedragt så regner med at tage min sædvanlige badedragt jeg har med til svømning:)

Leave a Comment