Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bloganbefaling // Ida Savkov

anbefaling Ida anbefaling ida1

HEJ LÆSERE!
I denne uge vil jeg gerne anbefale en af mine absolutte favoritblogge – en blog som har været en del af mine favoritter igennem utrolig lang tid.
Jeg snakker om bloggen Idasavkov.blogspot.dk som bliver kørt af smukke Ida Savkov som efter min mening er en af Danmarks mest talentfulde bloggere i hendes aldersgruppe. Hun tager billeder i bedste kvalitet og hun har styr på moden, er dygtig til makeup og så er hun også virkelig dygtig til at lave videoer. Hun er en af de bloggere som virkelig fortjener ALT det succes hun opnår, for man kan se at hun gør sig umage og at hun stræber for blogging.
Så smut ind på Ida Savkovs blog HER og følg hende på bloglovin – det vil I ikke fortryde.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment