The Casual one

Blog 041 Blog 045 Blog 046

Top: Topshop – Jeans: Topshop – Sko: Adidas – Øreringe: Ukendt

HEJ LÆSERE
Jeg synes det er længe siden at vi har haft et “outfit of the day” så det skal I selvfølgelig have nu. Billederne er faktisk næsten en måned gammelt, men jeg blev pludselig syg og så havde jeg ikke mulighed for at vise jer det. Jeg elsker at outfittet er så simpelt og enkelt, for i virkeligheden er jeg faktisk allergladest for det enkle.

Nå, men nu smutter jeg jo til London om to dage og I den forbindelse vil jeg utrolig gerne have lidt ideer til blogindlæg I gerne vil se! Jeg tror London vil give SÅ meget inspiration til gode blogindlæg, men jeg vil alligevel gerne høre jeres ønsker.
Har I nogle ideer til blogindlæg? 
Hvad synes I om outfittet? 
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Mia Lyborg 19. maj 201414:08

  Super fede jeans! Dem tror jeg lige jeg skal klikke hjem!! Nice.

  Love Mia.

 • Anna 19. maj 201417:09

  Jeg synes, du er så smuk på disse billeder! 😀 😀 😀

 • Agnete 20. maj 201414:37

  Jeg syns det er for kedeligt til min smag men du ser godt ud<3 Jeg syns bare du skal tage massere smukke billede rog lægge op på bloggen og måske rejsedagbog ligesom sidst:)?

Leave a Comment