A suit kind of day in London

London 029 London 030

HEJ LÆSERE
Jeg har jo lovet at der også ville komme lidt outfitbilleder fra turen til London, så det kommer der her. Når jeg er på ferie går jeg meget op i at pakke let, for jeg ved jo at jeg skal have plads til en masse nye ting (hihi.) Derfor består min taske oftes af forskellige basic-items som er behagelige at gå rundt i, i løbet af dagen. Dog valgte jeg på denne ferie liiige at snuppe mit suit fra Zara med, for det er både behageligt, men også ret London-style-ish (efter min mening.)
Jeg havde dette suit på den første hele dag jeg var der og det var rigtig rart, for den dag var jeg meget træt og udmattet efter gårsdagens flyvetur samt togture for at nå til vores hotel – jeg ved ikke om jeg er den eneste, men når jeg er træt og udmattet så HADER jeg at gå med stramme jeans, men vil helst bare gå rundt i løst og casual tøj.
Hvad synes I om dette suit?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment