A huge garden

leopard

HEJ LÆSERE
For et par dage siden var jeg sammen med min dejlige veninde Annika og vi brugte dagen på at snakke og sole os i København’s Kongens have. Kongens have er det ultimativt hyggeligste sted at bruge tiden når det er varmt og så ligger haven ovenikøbet kun to minutters gang fra mit hus.

Nå, men dén dag fik jeg anledning til at lufte et outfit som jeg aldrig har haft på før. Jeg havde nemlig mine halv-nye bukser på fra Zara som jeg købte for en måned siden, og så havde jeg denne fantastiske top på som jeg købte i All Saints i London (Jeg har købt sååå meget tøj fra All Saints, bare vent og se.) Jeg er normalt ikke specielt vild med leopardprint, men disse bukser synes jeg faktisk er rigtig flotte og efter at jeg havde fundet et smukt billede på tumblr af en pige med leopardbukser og en blå knit, så måtte jeg nød til at købe dem.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • High on Fashion 31. maj 201411:57

  Super smukt outfit 🙂 Sååå fint!

 • mia lyborg pedersen 31. maj 201417:38

  Jeg er faktisk heller ikke vild med for meget dyreprint, men det der outfit spiller squ!! MEGA FEDT! Men du er jo også smuk..

  Love Mia.

 • Cecilie Binau 31. maj 201420:33

  Rigtig fint! Hvor er din taske fra? 🙂

 • Agnete 1. juni 201420:13

  dU SER MEGA GODT UD <3

Leave a Comment