Elegance is a question of personality, more than one’s clothing

blog 034 blog 032 blog 033

HEJ LÆSERE
Faldt over dette citat af Jean-Paul Gaultier og synes det var så fint og sandt, så selvfølgelig skulle det være overskriften idag.
Nu er det tid til endnu et køb fra London. Jeg fortalte jer jo tidligere at jeg den sidste dag i London shoppede amok i butikken All Saints og ligesom den fine sorte kjole som jeg har vist jer, så er denne sorte kjole fra samme mærke.
All Saints er meget hurtigt blevet mit ultimative yndlingsmærke og deres produkter og items er helt perfekte til min stil. Stort set alt deres tøj er sort, hvidt eller gråt og det er virkelig nogle perfekte farver til den minimalistiske og klassiske stil. All saints findes desværre ikke i Danmark længere – Der var engang en All Saints i Illum ved København, men den blev desværre fjernet.
Denne top forelskede jeg mig primært i pga. det smukke fald og den fine halsudskæring.
Hvad synes I om trøjen?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Anna 5. juni 201413:22

    Hvor er halskæden fra? 😀

  • Agnete 5. juni 201420:43

    Syns det er lidt kedleigt

Leave a Comment