Ud i det blå med bøllehat på

bøllehat

HEJ LÆSERE
Jeg er i øjeblikket lidt stolt af at jeg har været MEGET på forkant med bøllehat-trenden, for faktisk har jeg igennem hele livet gået med bøllehat. Nogle af jer læsere har muligvis lagt mærke til at jeg bliver ekstremt rød på næsen når jeg bliver solbrændt og derfor har jeg altid gået med denne sommerhat om sommeren, for den er altså supergod til at skåne en for den stærke sol og de usunde UV-stråler.
Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg altid har brokket mig voldsomt over når min mor fiskede denne hat frem til mig og sagde:” Så Alberte, nu skal du lige tage denne her hat på” men i denne sæson er bøllehatten kommet en del frem i modebilledet og selvom jeg ikke er heeelt stolt af det, så bliver jeg ret påvirket af nye modetrends (selvfølgelig ikke alle) og pludselig kan jeg se rigtig mange fede ting ved denne fine bøllehats-trend. Så nu er det altså ret så fedt at denne sag har gemt sig på loftet siden sidste sommer.
Hvad synes I om trenden med bøllehatte?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Anna 7. juni 201411:47

  Jeg synes de er mega fede. <3

  Den klæder dig! 😀

 • Emilie 8. juni 20141:31

  Vil sååååå gerne selv have en! 🙂

 • Sidse Josefine 8. juni 201413:48

  Jeg går selv med bøllehat og elsker det.
  Min er fra WoodWood og er sort. Selvom mange måske ikke forstår trenden, så er jeg vild med den! Se den her: http://www.sidsejosefine.dk/2014/05/todays-outfit.html

  Knus Sidse Josefine – http://www.sidsejosefine.dk

 • agnete 9. juni 201420:39

  Du ser godt ud men vil ikke selv tage det på men går med andre lækre sommerhatte

 • Frederikke Rhod 11. juni 201420:32

  Hvor har du købt den henne ? <3 Har søgt efter en Ralph Lauren så længe !

Leave a Comment