Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life is a beach

sommerhus 090

sommerhus 086

sommerhus 084

sommerhus 068

HEJ LÆSERE
Beklager for den alt for mainstream overskrift som rigtig mange bloggere har brugt til deres indlæg i årenes løb, men nu gør jeg det altså også – Dont judge me…
Denne weekend (den vi lige har passeret) har jeg brugt i sommerhuset sammen med mine forældre og det var bare SÅ hyggeligt! Vores sommerhus ligger tæt på Rørvig og det tager kun én time at køre herop fra vores hus i københavn, så det er skønt. Igår brugte vi hele dagen på at ligge ved stranden og sole os. Jeg må indrømme at jeg virkelig er dårlig til at være på stranden. Jeg hader sand og så er jeg også ret dårlig til bare at ligge stille og sole mig. Men i forgårs tog jeg altså alligevel på stranden for at sole mig og for at kunne klare den voldsomme hede. Stranden er det dejligste sted at opholde sig når det er varmt, for der kommer i ny og næ en lille smule vind som gør at man ikke dør af hede, men samtidig kan man blive vanvittigt brun fordi at solen er ekstra kraftfuld der hvor der er vand.
Hvad synes I iøvrigt om min bikini?
Jeg købte den i Urban Outfitters i London og jeg er SÅ glad for den!
Hvad fik I brugt jeres weekend på?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 16

 • Olivia Jakobsen 9. juni 201412:40

  Ej det er helt sindsygt hvor smuk du er blevet i løbet af så kort tid, Alberte! Jeg har fulgt din blog i .. 2 år ca, og du har udviklet dig så sindssygt meget både udseende, men også dit indre. Du virker så meget mere selvsikker nu end da jeg startede med at følge dig. Så fedt at se. 🙂 Jeg elsker dit udseende og du er simpelthen så smuk. Du har vidst haft flere forskellige frisurere, men denne klæder dig .. 100%

  Nårh nu til det jeg rigtig skulle sige om dette indlæg; in love med din bikini, wow hvor er den dog smuk! Jeg kunne i starten ikke lide din stil da jeg fulgte din blog, men nu er jeg altså blevet vild med den, haha. 🙂 Wow den bikini! Og så har du bare den flotteste krop. Og wow man kan da se du har fået noget farve! 😉 Keep on going med din blog. Jeg følger med!

   • Olivia J 9. juni 201419:23

    Du fortjener det Alberte! 😉
    Jeg syntes det er så fedt du endelig kan være dig selv, for wow; jeg gad godt have en veninde som dig. Og du har heller intet at være ked af, eller noget. Du har et super flot udseende og helt sikkert også en utrolig dejlig personlighed. 🙂 Det er det jeg tænker, hehe!
    Godt at høre! Skulle lige ud med alt det jeg havde i tankerne om dig og din fantastiske blog. 🙂

     • Olivia J 10. juni 201411:48

      Tak det kan jeg da lige gøre. 🙂

 • Josefine 9. juni 201413:24

  Hvor er du blevet lækker brun, og woow en smuk krop du har 😮 <3

  http://byus2you.blogspot.dk

 • alice 9. juni 201416:47

  elsker den bikini, du er virkelig smuk, har også selv sommerhus tæt ved rørvig, det er den bedste strand der

 • Sine Kirstine 9. juni 201417:34

  Må jeg få din mave? Den er mega pæn.
  Jeg er evig bleg og jeg kan slet ikke blive brun 🙁

  Hvilken bh str. Bruger du? Overvejer lidt om den bikini facon passer til en A skål, selvom jeg nu tvivler på at du bruger A

   • Sine Kirstine 9. juni 201421:07

    Okay 🙂

    Jeg må vel prøve den facon og se 🙂

 • Sophie Petersen 9. juni 201417:34

  Elsker din bikini, Alberte! 🙂 Jeg ville ønske at jeg havde kroppen til at have sådan en bikini på. Prøver selv at få noget farve (for engangs skyld), men det er lidt svært, når man bor på 5. sal.

  Min mormor har faktisk også et sommerhus tæt ved Rørvig/Nykøbing Sjælland, som hun lige er kørt op til i dag – Ville ønske jeg kunne havde taget med hende, men har skulle bruge hele weekenden på forberedelse til min mundtlige engelsk FSA i morgen, så jeg håber da på en god karakter 😉

   • Sophie Petersen 10. juni 201421:33

    Min eksamen gik super fint, selvom jeg var super nervøs og rystede en del, da jeg gik ind i lokalet – men jeg fik 10! 😀 Så jeg mangler kun mundtligt dansk og fysik/kemi 🙂

    Det er dét virkeligt 🙂 Hun har haft sommerhuset i over 10.år, så jeg har været der næsten hver sommer med familien. Så har en masse gode minder om aftenture ned til stranden og hygge i huset <3

 • Agnete 9. juni 201420:34

  Nice bikini <3

 • Isabelle 10. juni 201413:20

  Wow, du virkelig blevet lækker brun! Hold da op! Og den bikini er altså virkelig flot! Jeg har selv sommerhus oppe omring Nykøbing Sjælland, det vil sige at min mormor og morfar har, og det er så lækkert der oppe. Det er det hyggeligste nogensinde. Ville ønske jeg kunne besøge det offerere. 🙂 <3

Leave a Comment