Bloganbefaling // Simone Engelbreth

HEJ LÆSERE
Jeg har været så heldig at få et lille interview med en helt fantastisk blogger ved navn Simone Engelbreth – Hendes blog hedder Simonie.dk og I kan finde link lige HER


Hvorfor startede du din blog?
Jeg har læst blogge i mange år, og jeg har altid synes det var så fedt at det var muligt at finde inspiration fra helt almindelig hverdags mennesker og få et lille indblik i deres liv… Jeg synes dig alligevel der dengang manglede nogle bloggere der gjorde lidt mere ud af highstreet fashion og gode budgetkøb, så sådan blev Simonie skabt.

Hvor længe har du blogget?
Efter et ret stort tilløb blev min blog oprettet i slutningen af Februar 2012. Idag mener jeg at det er en af de bedste beslutninger jeg har taget, da bloggen har åbnet for en masse nye muligheder, som jeg ellers ikke havde fået.

Simone Malou

Hvad kan du ikke leve uden?
Uh, det er et svært spørgsmål, for hold op hvor er der meget! Men hvis jeg skulle begrænse mig ville det helt klart være min garderobe, mine 5 bedste veninder og min søde, søde kæreste..

Hvad laver du udover at blogge?
Lige nu er jeg ved at afslutte 3.G, og den 25 juni kan jeg, hvis alt går godt, kalde mig student.. Foruden de mange eksaminer bruger jeg rigtig meget tid med min kæreste, der bor i Aarhus og så er min største guilty pleasure at se serier.. Jeg følger med i utallige og elsker at lukke mig selv inde og se serier en hel dag..

Har du et stilikon?
Ja! Jeg er helt skør med Lauren Conrad og Lene Orvik.. det er meget sjælendt de iføre sig noget jeg ikke selv gerne ville have på..

Simone Malou1

Hvordan ville du beskrive din stil, hvis du skulle beskrive den med tre ord?
Feminin, personlig og klassisk.. Jeg har en meget girly stil, og mit ynglings outfit består af en fin nederdel, en hvid top og et par ballerinaer..

Har du et yndlingssmykke? Hvis ja, hvilket et? 
På bedste SATC-vis fik jeg sidste jul den fineste navne halskæde i guld, af min kæreste, som jeg kun sjælendt tager af.. For et par siden fik jeg også et statement armbånd af min mormor, som jeg længe havde beundret på hendes håndled.. Jeg går sjælendt med det, men jeg ville blive så ked af det, hvis jeg nogensinde mistede det..

Hvad er dit drømmekøb indenfor mode? 
Uh, en Chanel 2.55 ville simpelthen være helt perfekt at eje..

Simone Malou4

 

Husk at I kan tjekke Simones blog lige HER

KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 12. juni 20146:12

    Uh hvor hun smuk og nu follower jeg hende 🙂

Leave a Comment