Bøjlefri

sommer 038 sommer 039 sommer 046 sommer 026

HEJ LÆSERE
Gud hvor har jeg dog bare ventet på at kunne lave dette indlæg. Faktisk har jeg ventet på at kunne lave dette indlæg, lige siden jeg fik min bøjle på. Nu er jeg nemlig bøjlefri!
Efter to år med bøjle er det endelig overstået og jeg går rundt og smiler hele tiden.
Jeg er virkelig blevet drillet meget med mine tænder igennem tiden. Folk har spurgt om jeg havde været ude for en ulykke, folk har chikaneret mig på de sociale medier og gået rundt og gjort grin med mine tænder. Nu er bøjlen kommet af og jeg er SÅ glad for resultatet.
Nu mangler jeg kun at få lagt lidt plastik på min ene fortand, for min fortand mangler en lille “trekant” nederst på tanden – kan I se det?
Jeg er SÅ glad, og nu lover jeg at jeg nok skal begynde at smile EN MASSE på mine outfitsbilleder. Jeg er så glad for at jeg endelig har de tænder jeg altid har drømt om.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 17

 • Mathilde 11. juni 201411:16

  Hvor er du fin. Forståeligt at du har glædet dig. Mine veninder som har haft bøjle har også set det så befriende at få den af! Og nu kan alle dem som har drillet dig med det godt pakke sammen for du har sikkert meget flottere tænder end dem! <3

 • Mathilde M 11. juni 201411:43

  Jeg ved nøjagtig hvordan du har det. Jeg havde også togskinner i 2 år, og jeg begyndte næsten at tude, da jeg fik mine togskinner af. Det var så dejligt. Det er snart et halvt år siden, jeg fik dem af. 🙂 Dine tænder er blevet virkelig fine.

 • Anna 11. juni 201411:49

  Stakkels alle os andre, der skal stå ved siden af dig. Nu overstråler du os jo endnu mere, smukke Alberte 😉 <3

 • Gunnbrit 11. juni 201412:26

  Hold da op hvor ser det godt ud! 🙂
  Jeg sidder spændt og venter på på den dag jeg skal have min af!
  Vi glæder os til at se dit søde smil alle de næste indlæg ;)<3

  http://www.gunnbrit.bloggersdelight.dk

 • Charlotte 11. juni 201415:13

  Hvor ser du bare sød og smuk ud! Kan godt forstå du er så glad. Ha en rigtig dejligt dag. <3

 • Sofie 11. juni 201415:41

  Sikke et flot tandpasta smil, ligesom dig. Jeg tænkte lidt på hvor trøjen og tasken var fra, fra forrige indlæg. Jeg ved godt jeg også skrev det i en kommentar, men det er jo nok ikke sikkert du ser det 🙂

   • Sofie 11. juni 201420:00

    Tusinde tak 🙂

 • Frederikke 11. juni 201417:42

  Ej hvor skønt! Dine tænder er blevet virkelig flotte.
  Og nu kan du ENDELIG smile på dine billeder 😉

 • mia lyborg pedersen 11. juni 201421:56

  Hvor har du bare et mega sødt smil:)

  Love Mia.

 • Agnete 12. juni 20146:08

  Bare smil alt du kan for dit smil er smuk og smil mere når detidste er alvet <3 🙂

 • Marie 12. juni 201417:35

  Hvor har du altså et fantastisk smukt smil! Kan godt forstå at du smiler, er glad, og har glædet dig til denne dag – jeg gik selv med bøjle i tre år, og man føler sig altså bare smuk og dejlig, når man får den af, og kan gå og sende folk sit smukke, bøjlefri smil! 🙂

 • Faymary Huish 12. juni 201423:47

  Rigtig fine tænder du har fået dig!
  Hvorfor blogger du ikke på Queen Bees mere? Du var den eneste grund til at jeg en gang imellem scrollede igennem indlæg der inde…

Leave a Comment