8 facts bout’ me

ponytail 007

1) Jeg har en mild form for ADD. Det er meget svært at forklare hvad ADD er, men det betyder i grove træk at jeg meget nemt bliver overstimuleret og meget nemt bliver overvældet af for mange indtryk og når jeg bliver overvældet af indtryk så bliver jeg meget indelukket og træt – derfor tager jeg de samme piller som folk med ADHD tager, for de piller opkvikker mig og gør at jeg ikke ligeså hurtigt bliver overstimuleret.

2) Jeg ELSKER biologi når det handler om dyr og mennesker, dog kan jeg ikke finde på noget mere kedeligt end at høre om planter og blomster.

3) Jeg er utrolig genert når man møder mig første gang, men det går meget hurtigt over.

4) Jeg har gået til psykolog igennem tre år. Det sidste år af min psykologtid hadede jeg det så meget (fordi jeg ikke længere havde gavn af at tale om problemerne) at jeg altid faldt i søvn inde hos hende.

5) Jeg har aldrig i mit liv haft en kæreste, men jeg vil sindssygt gerne have en, haha.

6) Jeg elsker at se mærkelige videoer på youtube med sjove babyer og dyr, dog hader jeg at se videoer hvor folk kommer til skade på en sjov måde – smerte er aldrig sjovt medmindre personen som bliver påført smerte selv kan grine af det.

7) Jeg er virkelig dårlig til alt som handler om makeup, derfor bruger jeg kun de mest basic-ting indenfor makeup, for jeg tør ikke begive mig ud i alle mulige highlightere, primere osv. osv.

8) Jeg vil gerne arbejde som tv-vært på en børnekanal som Ramasjang – jeg elsker børn og jeg elsker tv, så det ville virkelig være fedt at beskæftige sig med.

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Marie-Louise 12. juni 201417:20

  Hej Alberte <3
  Jeg har godt nok ADHD med alle fire bogstaver, men ved en hel masse om begge diagnoser – mange af symptomerne er nemlig de samme. Du er altid velkommen til at spørge mig, eller skrive hvis du bare har brug for en at tale med. Jeg blogger om livet med ADHD på http://flyvsketanker.dk og herinde kan du måske finde en masse ting som du kender fra dig selv. I hvert fald ville jeg bare lige sige at du altid kan komme til mig 😉 de kærligste hilsner Marie-Louise Hylleberg, grundlægger, forfatter og blogger på flyvsketanker.dk

 • Marie 12. juni 201417:53

  Wow, vi har utrolig mange ting til fælles af dem du har ridset op, eller i hvert fald halvdelen af tingene.
  Nu har jeg kigget på din blog i en måneds tid og den er virkelig inspirerende og hold da k*ft, hvor er du smuk.
  Fortsæt det gode arbejde, så skal du nok komme langt her i livet! 🙂

   • Marie 12. juni 201418:55

    Jo, helt bestemt! 🙂
    Man kan ligesom relatere sig selv til bloggeren på den måde 🙂
    Ønsker dig en dejlig dag! <3 😀

 • Anne-Sofie Enevoldsen 12. juni 201417:59

  Virkelig fin blog!
  Har du lyst må du gerne smutte forbi min!

  Knus Anne-Sofie
  http://www.life-a-life.blogspot.com

 • agnete 12. juni 201420:49

  Uh elsker de her indlæg hvor vi lære dig endnu bedere at kende: )

 • Malene Matzen 14. juni 201412:21

  Skønt indlæg! Jeg kunne faktisk genkende mange af dine facts fra mig selv!

  //Malene Matzen
  http://www.malenematzen.dk

Leave a Comment