Kom og mød mig til loppemarked

outfit viunge 034

HEJ LÆSERE!
Imorgen klokken 10:00 starter der loppemarked på Østerfarimagsgade i København og mig og min familie har en bod der!
Til østerfarimagsgades loppemarked vil jeg sælge en masse gammelt tøj, sko, solbriller og smykker til næsten ingen penge, så hvis I bor i Københavns-området, eller bor længere væk, men har mod på at komme helt til København, så kig endelig forbi!
Jeg vil formegentlig stå tæt ved Jens Juels gade, som er en sidegade til østerfarimagsgade.
Håber at I vil komme og se hvad jeg sælger – det bliver helt sikkert ret billige priser.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 13. juni 201420:00

    Kan dsv ikke 🙁 Og ægre mig 🙁

  • Emma M 14. juni 201417:03

    Hvor er din top fra? <3

Leave a Comment