New Balance Versus Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld vs. New Balance

HEJ LÆSERE
Som den modenørd jeg jo er, så kan jeg rigtig godt lide at holde mig opdateret på hvad der sker ude i modeverdnen – både når det gælder nye trends osv. men også lidt om hvad der sker for designerne.
Idag læste jeg en historie hos Soundvenue som handlede om at New Balance har lagt sag an imod Karl Lagerfeld, fordi at de mener at han har stjålet eller kopiret deres berømte logo med et lille “N.”
Jeg vil gerne høre jeres mening om denne sag. Ville I sige at Karl Lagerfeld havde kopiret dem?
Personligt synes jeg IKKE at Karl Lagerfeld burde få en bøde for hans design.
For det første så er hans mærke meget mere eksklusivt og dyrt og derfor ville det ikke komme til hans fordel hvis han kopirede dem – tværtimod, så ville folk jo så bare tage til new Balance.
For det andet så er det meget begrænset hvor man kan have plads til et logo på en sko udover på siden, og derfor har han selvfølgelig (Ligesom stort set alle andre skodesigners) valgt at sætte et logo på siden af skoen.
Det eneste logoerne har tilfælles er sådan set at begge logoerne er et bogstav, og det er ikke rigtigt nok til at kalde det en kopi, er det?
Placeringen på bogstavet er også næsten identisk, men alligevel ikke helt, og derudover så er deres sko jo vidt forskellige og derfor ville man jo aldrig kunne tage fejl af hvem som er New Balance og hvem som er Karl Lagerfeld.
Men det her er bare min mening, hvad er din?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Gunnbrit 13. juni 201414:31

  Tror ikke at han har kopieret det. 🙂

 • Josefine 13. juni 201414:48

  Jeg kan egnetlig godt se, hvorfor New Balance har valgt at lægge sag an mod Karl Lagerfeld, for jeg synes skoene ligner hinanden en del. Samtidig tænker jeg også, alle vel bliver inspireret af hinanden, og det synes jeg også der bør være plads til, uden at vi alle sammen lægger sag an mod hinanden. Da jeg den anden dag så en pige på instagram, iført en nederdel fra Gina Tricot. Opdagede jeg, at den havde præcis samme print, som en buksedragt jeg købte i H&M sidste sommer. Det synes jeg egentlig er lidt for meget, men jeg synes samtidig det er vældig smart, at printet nu er at finde i Gina Tricot butikker i år. Så har jeg nemlig muligheden for at skaffe nye stykker tøj, med det print der ikke mere er at finde i H&Ms butikker.

  Om Karl Lagerfeld skal betale penge til New Balance, glæder jeg mig til at se, for jeg tror jeg ville ha’ svært ved at afgøre denne sag, så det er meget heldigt jeg ikke skal det. 😉 Men jeg synes det er et super interessant emne, det der med kopiering – fedt du tager det op i et indlæg! 🙂

 • Agnete 13. juni 201420:02

  Ville ikke kalde dte en kopi fordi der en en hvis forskel !!

 • Emma 14. juni 201421:12

  Er helt enige med dig. Men ved ikke om det er fordi at Karl Lagerfeld er så eksklusivt, at jeg nok altid vil holde med dem

  knus

Leave a Comment