Come together

outfit 024 outfit 002 outfit 023 outfit 028

HEJ LÆSERE
Pyha, det har altså været lidt af en uge må jeg indrømme.
I Onsdags døde min dejlige hest og det har præget hele ugen rigtig dybt. Hele Onsdag aften var jeg dybt i chok og var meget ked af det og det var først igår til det store loppemarked jeg var til, at jeg rigtigt kunne få smilet frem og faktisk nød tilværelsen.
Det er simpelthen så hårdt at miste en som man elsker så højt. Min hest Bleik var ikke bare en tilfældig hest, men han var min bedsteven og han hjalp mig i perioden hvor jeg havde angst og ikke turde være sammen med andre mennesker.
Nå, men jeg har derfor slet ikke haft lyst til at være sammen med andre mennesker i denne uge, men idag kommer søde Nanna Simonsen (blogger hos Nannasimonsen.com) langvejsfra (Jeg ved ikke engang om hun kommer fra Jylland eller Fyn, det finder jeg ud af idag) og føler mig virkelig heldig at hun lige havde tid til at se mig på sin tur til København. Vi skal på lagersalg i byen og selvfølgelig bare hygge os og spise mad.
Nå, men I får lige et outfitbillede som min far tog af mig forleden.
Nederdelen på billedet er fra Moss Copenhagen, vesten er hjemmelavet, toppen er købt i en lille butik i Spanien og skoene er fra Adidas.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • High on Fashion 15. juni 201411:48

  Smukke billeder 🙂

 • Anna 15. juni 201413:22

  Jeg er vild med nederdelen!

  Det gør mig ondt med Bleik. 🙁

 • Agnete 15. juni 201419:05

  Uh du ser fantastisk ud på billederne og elsker specielt nummer 3:)

  R.I.P Bleik:(

 • Katrine 15. juni 201419:32

  Årh hvor er det dog sørgeligt 🙁 Min hest døde også her for 2 uger siden 🙁 Huskede du at klippe et stykke af halen af, som minde? <3

Leave a Comment