Look // 21st June

Tøj 022 Tøj 027 Tøj 034 Tøj 035

Knit: Mads Nørgaard – Bukser: Topshop – Sko: Adidas – Halskæde: Orelia

HEJ LÆSERE
Igår var jeg et smut inde på Strøget for at udforske indre bys secondhand muligheder. Jeg er begyndt at blive lidt hooked på secondhand efter at jeg har været et smut ude i den lækreste luksus-secondhand ude ved Hellerup (Strandvejen 114).
Før i tiden har jeg kun kendt til Røde Kors Genbrug, og jeg må indrømme at jeg er så tilpas utålmodig at jeg ikke kan overskue at skulle kigge en masse mindre smarte ting igennem for at finde et fund.
Men nu er jeg begyndt at få øjnene op for luksus-secondhand og det har jeg fået en stor kærlighed for. Udover at kigge på secondhandbutikker kom jeg også forbi et Blogger-event hvor at nogle af Danmarks dygtigste bloggere solgte deres tøj på loppemarked og der fik jeg købt en fin ternet jakke (Dont judge me, jeg ved godt at jeg har shopperstop, men den kostede 50 kroner og den var et fund!)
Hvad synes I om det outfit jeg havde på igår?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

Leave a Comment