My favorite shoppingbuddy

Tøj 045 Tøj 046

HEJ LÆSERE
Dette indlæg er til ære for min yndlings-shoppingmakker.
Mange unge piger er flove over at shoppe med deres mødre, men det er jeg slet ikke. Uden at det skal lyde forkert eller mærkeligt, så er min mor også lidt som en veninde – Ikke på den unaturlige måde hvor at man er alt for tæt og “bestfriends-forever-agtige”men hun er bare ikke en mor som slet ikke forstår hvordan det er at være ung og kun snakker om kedelige voksenting – Vi kan snakke i evigheder om alt mellem himmel og jord og så deler vi samme halv-mærkelige humor.
Men grunden til at min mor også er den bedste shoppingmakker er fordi at hun (ligesom mig) ikke kan lide at være i flere timer i en enkelt butik og prøve hundrede ting og kigge alle varerne igennem – vi kan begge to bedst lide hurtigt at scanne butikken med øjnene og lede kort efter et fund, men så smutter vi også ud af butikken. Jeg har utrolig svært ved at være i en butik i flere timer og prøve en masse ting, for min tålmodighed er meget kort.
Min mor er også rigtig stilfuld og vi deler meget samme smag, så hun er god til at komme med shoppingtips og til at finde ting på bøjlerne som jeg ville kunne lide.
Hvem er jeres bedste shoppingbuddy, og hvorfor?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 25. juni 20146:18

    Har det lige sådan med min mor 🙂

Leave a Comment