Bye Denmark!

sommer collage sommer collage1

HEJ LÆSERE
Når I sætter jer til at læse dette indlæg så er jeg allerede rejst til Samos – det betyder naturlgivis at dette indlæg er planlagt og at jeg ikke sidder ved computeren i dette øjeblik.
Nej, for ligenu når dette indlæg bliver udgivet sidder jeg faktisk på Samos sammen med min mormor, morfar, mor, far, storebror, fætre, kusine, onkel og moster – vildt ikke? Jeg har aldrig været på ferie med sådan en stor gruppe, så jeg glæder mig virkelig.
Denne uge bliver derfor også blogger-fri (regner jeg med) for jeg vil bruge rigtig meget tid sammen med min jævnaldrende kusine. Vi skal selvfølgelig bare sole os hele dagen, svømme i poolen, tage i byen om aftnen og fejre vores mormor og morfars guldbryllup.
Om en uge er jeg naturligvis tilbage på bloggen med en masse billeder fra turen.
Husk nu at følge bloggen på bloglovin så I igennem sommerferien kan følge lidt med I hvad der sker i mit, og andre bloggeres liv – min sommerferie bliver i hvert fald ikke kedelig.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Josefine 29. juni 201414:56

  Hvor lyder det skønt, glæder mig til at se billeder der fra!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Johanne 29. juni 201416:09

  Er du stadig vild med marmor? Og har du google crome? Så tryk på applikationer oppe i venstre hjørne, tryk på webshop ned i højre hjørne, søg på marble, vælg temaer under søgefeltet og så tag den første. Det er gratis og smukt! Mega smart 😉

 • Agnete 29. juni 201418:41

  Uh nyd det:) Mine kommentarrer på din blog vil også blive mindr ei denne her osmmer <3

 • Clara Dam 29. juni 201420:09

  Det lyder godt nok skønt. Nyd det!

  http://dragonscale-s.blogspot.dk/

 • Julie Bernholm 30. juni 201420:49

  Vil du ikke tjekke min blog ud?
  http://juliebernholm.bloggersdelight.dk

  Ps. elsker din blog<3

 • Johanne 2. juli 20149:12

  Ved du hvor, man kan finde tøj til en dreng på ca 12 år, som ikke er h&m? God ferie:)

 • Emilie 3. juli 201411:27

  Kære søde Alberte
  Jeg synes lige at du skal have en sød hilsen med på vejen, nu hvor du er på ferie og det hele er så godt =)
  Jeg ville bare sige, at jeg synes at din blog er helt vild god. Jeg har efterhånden prøvet på at læse andre blogs, efter jeg er blevet helt forelsket i din, men lige meget hvilken blog jeg kigger på, så vender jeg altid tilbage til WHITTAHEART. Jeg elsker simpelthen den måde du skriver på, og dine indlæg er spændende og hygsomme at følge med i, hver evig eneste gang. Selvom din stil ikke er 100% magen til min, så bliver jeg altid inspireret af dine outfitts, og generelt synes jeg at du er en super smuk (og fotogen) pige. Jeg holder også meget af at følge med i dit livs op- og nedture, og jeg glæder mig altid til at der kommer et nyt indlæg fra dig, så jeg kan få “seneste nyt” fra dit liv. Du virker virkelig som en SUPER sød pige, og det kommer virkelig til udtryk på din blog. Jeg synes det er fedt, at der er en jævnaldrende pige med mig, som tager stilling til livet, og man som læser, kan følge, lære fra og se op til. Selvom dit liv ikke er perfekt, så holder os læsere alligevel af dig, fordi du netop er DIG!
  Knus Emilie

 • Julie 6. juli 201416:39

  Rigtig god tur❤️
  Gid det var mig

Leave a Comment