Samos Highlights…

HEJ LÆSERE!
Endelig er jeg tilbage på bloggen. Jeg har jo tilladt mig at holde en uge fri fra bloggen, for jeg var så heldig at blive inviteret til Samos af mine bedsteforældre sammen med min mor, far og storebror, samt min moster og hendes familie.
Samos var fantastisk varmt og jeg er kommet rimelig solbrun hjem og det er jo dejligt -nu håber jeg bare at noget af kuløren holder indtil jeg starter i skole efter ferien.
Jeg har en del indlæg fra Samos som jeg vil vise jer i løbet af denne uge, men nu vil jeg skrive lidt om de forskellige højdepunkter fra turen – måske kan I på den måde få en idé om hvorfor det var sådan en dejlig tur. 🙂

AFTENER MED HENDE HER

Samos 074Samos 086 Samos 089

Jeg har jo en kusine som kun er lidt over et år yngre end jeg er, så vi kan få rigtig meget tid til at gå med hinanden. Jeg er en lidt genert person og det tager lidt tid før at jeg bliver tryg ved veninder osv. så det er så dejligt at have en kusine som man har kendt hele livet og hvor man kan være 100 % sig selv – både når man er i højt humør, men også hvis man er træt og ikke orker noget som helst.

SENE AFTENER MED SJOV OG DRINKS

Samos 107 Samos 125

 

En anden ting som jeg vil huske tilbage på når jeg tænker på Samos, er uden tvivl vores ture ned til byen. Et par gange var vi nemlig nede i byen og fik en drink, eller kiggede på butikker som var åbent til meget sent. Jeg lovede mig selv ikke at købe noget i en af de små butikker i turist-gaden for kvaliteten er ofte meget dårlig, men jeg endte alligevel med at købe en lækker grøn baskettrøje hvor der tilfældigvis stod mit kælenavn bagpå.

BÅDTUR PÅ BEDSTEFORÆLDRENES GULDBRYLLUP

Samos 089 Samos 098 Samos 118
Samos 079

Hele anledningen til Samos-turen var faktisk at mine forældre skulle fejre guldbryllup. Guldbrylluppet fejrede vi igennem hele dagen med forskellige aktiviteter blandt andet en fantastisk bådtur hvor vi sejlede rundt og så Samos kyster.

GULDBRYLLUPS-QUIZ OG FANTASTISK MIDDAG

Samos 181 Samos 184 Samos 205 Samos 216

Senere på dagen fejrede vi guldbrylluppet med en hvem-kender-mormor-og-morfar-bedst-quiz og det er billeder fra denne quiz som I kan se på øverste billede. Mærkeligt nok vandt mig og min kusine (Vi havde lige mange rigtige svar) selvom jeg ville have gættet på at min mor og moster kendte dem bedst, haha.
Nå, men efter quizzen tog vi ned på en fin restaurant og spiste middag. Jeg havde min mors kjole på til middagen, men jeg vil lave et outfitindlæg hvor I måske kan se kjolen bedre.

Dette var nogle af de mest mindeværdige ting fra turen, men når det er sagt så var hele ferien mindeværdig, og den vil virkelig blive husket som noget positivt.
Jeg kan iøvrigt se at der er kommet mange nye followers på bloglovin imens at jeg har været væk – tusind tak for det, det betyder rigtig meget for mig at I gider bruge tid på at sidde og læse denne blog og jeg er meget taknemmelig!
STORT KNUS WHITTA

 

 

bloglovin

 alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Mille 7. juli 201412:28

  Hvaffor noget skole skal du starte på, her efter sommerferien?

 • Oline Ama 7. juli 201413:01

  Lyder som om det var en god tur 🙂
  Håber at du får en fortsat god ferie 🙂

  http://olineama.blogspot.dk

 • Marie H 7. juli 201423:46

  Lyder som en skøn tur! Kan vi ikke se den grønne trøje du har købt? 🙂 knus

 • Mathilde 8. juli 20148:44

  Det lyder som en dejlig tur! Kunne godt tænke mig at se den trøje, du har købt! (:

  -Mathilde

 • Anna 8. juli 201420:17

  Hvor har du købt din super fine badedragt? 🙂

 • Agnete 10. juli 201415:33

  Lyder til at være en god tur <3

Leave a Comment