Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ready for fall?

collage mytheresa

1) HER 2) HER 3) HER 4) HER

HEJ LÆSERE
Selvom vi ligenu har fantastisk vejr så kan vi jo ikke komme udenom at vi om et par måneder begynder at gå ind i koldere tider og jeg er allerede begyndt at kigge på tøj i flotte efterårsfarver. Jeg har her lavet en lille collage med nogle af de ting jeg gerne vil have til efteråret. Allerhøjest på min ønskeliste ligger den ternede kjole fra Isabel Marant i en lækker efterårs-rød farve. Isabel Marant designer ofte lækre skjorter i ternede mønstre som er vildt behagelige og bløde at have på – derfor er jeg ellevild med denne flotte skjortekjole som vil være fin med et par støvler så det bliver lidt country-ish.
Hvad synes i om den røde kjole fra Isabel Marant?

Iøvrigt en lille friendly reminder – Idag kan I følge min dag på Bloggersdelights Instagram hvor jeg opdaterer med billeder. Deres instagram er @Bloggersdelight

KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Oline Ama 10. juli 201412:38

    Det er ret tidligt, du begynder at kigge på efterårstøj. Hahah 🙂
    http://olineama.blogspot.dk

  • Agnete 18. juli 20149:39

    Uh jeg elsker den røde skjortekjole men den er lidt dyr :/

Leave a Comment