Reasons to shop at Another Nué

tern 003

HEJ SØDE PIGER
Kender I Another Nué? Another Nué holder til ved en sidegade til strøget i København og deres butik byder på mærker som Isabel Marant, Acne, Kenzo osv.
Personligt elsker jeg virkelig at shoppe i den butik og mange af deres mærker er lavet af mine favoritdesignere.
En bonusgrund til at shoppe i den butik er udentvivl den gratis shoppingbag som man får med sig når man køber noget. Jeg har købt noget derinde et par gange og den ene af gangene fik jeg en vildt cute blå shoppingbag med, og da jeg var inde og købe noget for et par dage siden, så fik jeg den shoppingbag med som I kan se på billedet. Det gratis net som man får med, er lækkert i sig selv, og det skal helt sikkert gemmes.
Hvad tror I jeg har købt derinde?
Det er noget som jeg har skrevet om på bloggen, som jeg ønskede mig rigtig meget. Skriv en kommentar med jeres gæt.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Laura 17. juli 201413:16

    Elsker når butikker giver noget ekstra når man køber hos dem – synes det er rigtig god stil. Man får også ret fine net når man køber hos Lot 29, Lubarol og Heartmade. 🙂

  • sell silver nyc 24. september 201420:07

    each time i used to read smaller posts that as well clear their motive, and that is
    also happening with this article which I am reading at this time.

Leave a Comment