The dress from my dreams

tern 025 tern 023 tern 028 tern 037

HEJ LÆSERE
Kan I lige forestille jer hvor høj jeg følte mig da jeg havde været inde i Another Nué forleden og købt kjolen fra mine drømme? Da jeg fik kendskab til denne smukke sag for to måneder siden blev jeg fuldstændig forelsket og ønskede mig den SÅ meget, men desværre kostede den omkring 1.900 kroner og når et item koster så mange penge, så synes jeg det er en rimelig god idé at tænke lidt over det og se om interessen for tøjet stiger eller falder.
MEN interessen for denne kjole er kun steget og da jeg fandt den helt tilfældigt inde i Another Nué og der kun var én tilbage i min størrelse og ekspedienten sagde at de allesammen er blevet “revet væk” så måtte jeg jo altså tænke hurtigt.
Derfor har jeg nu et styks Isabel Marant kjole fra mine drømme, og jeg elsker den! Jeg elsker ternet, jeg elsker længden og jeg elsker at den er feminin og classy, samtidig med at den stadig er casual og afslappet.
Hvad synes I om kjolen?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Anne Sofie 18. juli 201418:12

  Hvor er den fin og meget sommerlig! 🙂

  http://www.capslocked.dk

 • Helena 18. juli 201419:24

  Jeg kan godt forstå, hvorfor du faldt for den! 🙂 Hvor er den fin!

  Knus Helena – http://itson.bloggersdelight.dk

 • Happiness in our stars 18. juli 201421:11

  NØJ hvor er den lækker, og den klæder dig super godt!
  Ha’ en god dag 😉
  Knus Emilie

  happinessinourstars.blogspot.com

 • .... 18. juli 201422:01

  Super fedt at du sletter mine kommentarer 🙂 Kan du ikke tage lidt kritik ? 🙂

 • Katrine 19. juli 20140:44

  Jeg vil sige, at den ikke lige er en, som jeg ville gå med, men jeg synes den klær dig rigig godt.. Den er rigtig sød til dig..:)

 • Agnete 27. juli 201417:39

  Wauw du er smuk <3

Leave a Comment