Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Vesterbro/Istedgade shoppingguide

HEJ LÆSERE
Jeg ligger ligenu i mit sommerhus, men jeg har heldigvis forberedt et lille indlæg til jer.
Forleden dag var jeg nemlig et smut nede af Istedgade. Nogle tænker nok:” Istedgade?Jamen er det ikke den gade med stofmisbrugere, alkoholikere og prostituerede.” Men Istedgade har i de senere par år virkelig ændret sig i en positiv retning – i hvert fald noget af gaden. Den ende af istedgade som ligger ved hovedbanegården har dog ikke rykket sig synderligt. I den ende af Istedgade er der stripklubber, barer og små kælderbutikker med frække kostumer.
Men hvis man så går lidt ned af gaden, så kommer man pludselig til et vildt hyggeligt område med cafeer i massevis, små hyggelige butikker og god stemning.
Jeg vil derfor lave en lille guide til shopping i Istedgade – Der er nemlig nogle butikker som jeg synes er værd at kigge forbi.

GIRLIE HURLY

Istedgade 019 Istedgade 020 Istedgade 016

Girlie Hurly er en lille interiørbutik i Istedgade som sælger en masse hyggelige ting til hjemmet. Personligt blev jeg helt forelsket i deres søde kopper med fuglemotiver på. Girlie Hurly er en butik som virkelig er et ‘MUST’ hvis man vil gøre sit hjem mere personligt og spændende.

Donn ya doll

Istedgade 006

På modefronten er det i den grad værd at gå ind og tjekke Donn Ya Doll. De har lidt dyrere mærker og ofte kan man finde ting derinde som er et must hvis man vil være med på moden.

Kyoto

Istedgade 025

Istedgade 027

Når du er på istedgade så er det helt sikkert også værd at gå ind og tjekke butikken Kyoto. Kyoto har ligesom Donn Ya Doll nogle mærker som man ikke kan komme udenom i modebilledet. Kyoto har f.eks. Libertine Libertine, Ganni og Acne Studios.

RUDE

Istedgade 014 Istedgade 009

Hvis man er glad for vintagemode og kan lide at se lidt anderledes ud end alle andre, så skal man helt sikkert et smut forbi ‘Rude.’ Rude har et kæmpe udvalg af alt muligt forskelligt tøj og stilen er meget ‘vintage.’ I rude kan der findes et stort udvalg af sjove runde solbriller, sweaters med krave indenunder og toppe med 60’er inspireret print.

DANSK

Istedgade 035 Istedgade 043 Istedgade 039 Istedgade 040

Udover at man helt klart skal tjekke Girlie Hurly ud når man er på istedgade, så skal man helt sikkert også tjekke interiørbutikken DANSK ud. Butikken DANSK har de lækreste møbler som passer perfekt til den moderne indretning. Møblerne hos DANSK er meget simple og stilrene.
Jeg håber at I kunne bruge min lille shoppingguide til noget. Istedgade byder udover deres butikker også på små hyggelige cafeer og i modsætning til strøget så er der ikke voldsomt mange mennesker udover dem som sidder udenfor cafeerne med en kop kaffe og stemningen er super afslappet.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Happiness In Our Stars 19. juli 201411:32

  Hay Alberte!
  Guuud, jeg har aldrig tænkt på at Istedgade havde så mange butikker for mig (ud fra dine billeder og beskrivelser). Jeg har dog altid vidst at de har nogle gode shopping-butikker, men jeg troede ikke at de har så mange butikker hvor jeg kunne finde på at købe noget i.
  Jeg vil helt klart besøge dine anbefalede butikker på Istedgade næste gang jeg er på shopping inde i indre København.
  Ha’ en god dag i sommerhus (og nyd det gode vejr!)
  Knus Emilie

  http://happinessinourstars.blogspot.dk

 • Oline Ama 19. juli 201416:23

  Elsker det her indlæg. Virkelig gennemført! 🙂

  http://olineama.blogspot.dk

 • Agnete 27. juli 201417:42

  Nøj det lyder virkelig hyggeligt og virkelig fed shopping guide 🙂

Leave a Comment