Celtics 33

Samos 040 Samos 044

Hej læsere
Det begynder at blive et stykke tid siden at jeg fortalte jer om min nye baskettrøje som jeg købte i en lille butik på Samos, men her er den.
Jeg ville normalt ikke købe sådan en trøje, men prisen var meget lav og synes faktisk den er rigtig sej. Jeg overvejer at sætte den sammen med et par sorte jeans og en blazer, for at kombinerer det classy og lidt buisness-agtige, med det sporty.
En anden grund til at jeg købte den er fordi at der stod “Bird” bag på. Jeg ved godt at der er en basketballstjerne som hedder Bird, men jeg er faktisk igennem mange år blevet kaldt Birdy af venner, så det er faktisk også mit kælenavn.
Hvad synes I om den?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • High on Fashion 20. juli 201412:55

  Fine billeder 🙂

 • Kirstine B 20. juli 201413:08

  Synes den er meget anderledes fra hvad du ellers køber (som du også selv påpeger). Rigtig dejligt med noget nyt, den passer dig ekstremt godt!

 • HappinessInOurStars 20. juli 201416:07

  Kære Alberte
  Den er rigtig fin til dig, og du har ret i at den ville være fed med en blazer og et par sorte jeans. Den er dog ikke noget jeg ville begive mig ud i at købe, men det ser ud som om at du bærer den flot!
  Ps. sjovt at den har dit kælenavn på ryggen 🙂
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Amalie B. 20. juli 201419:16

  Den er virkelig fed den trøje! Elsker i det hele taget, når folk styler en basket-trøje, det ser ofte rigtig godt ud.

  http://www.amalie-nanna.blogspot.com

 • sophie boye 20. juli 201421:08

  Nice trøje! Tror den vil være fed sammen en blazer ja 🙂

 • Agnete 27. juli 201417:44

  WOW den er fe dog er helt vild med den nye mod emed sporty trøjer 🙂

Leave a Comment