Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Jens-Erik om Alberte Whitta

HEJ LÆSERE
Jeg fik den idé at få en af mine tætte venner til at skrive lidt om hvordan han opfatter mig. Jeg synes det er svært at beskrive sig selv og ofte kender ens venner dig ofte bedre end du selv gør, har jeg ikke ret?
Så her kommer en af mine gode venner ved Navn Jens-Erik og skriver lidt om hvordan han opfatter mig som person.
– Alberte Whitta

Greetings mennesker, der åbenbart kan lide at læse om min veninde Birdy (Alberte) og hendes liv. Jeg vil nu skrive et indlæg om Alberte, så det gør jeg. Jeg har kendt Alberte siden 7. klasse, hun har altid været en livlig pige med lettere naiv livs-opfattelse. Hun nyder livet på sin egen måde og sit eget tempo, hun har altid haft en lille men tæt vennekreds. Jeg syntes personligt hun går lidt for meget op i tøj, men jeg gætter på det er normalt for en pige. Vi har haft nogle sjove stunder, men når der har været alkohol involveret har Alberte altid holdt lidt tilbage. Vi har sammen været igennem mangt og meget, bla. folkeskolen som aldrig rigtig interesserede Alberte. Alberte har altid vidst at det man lærte i folkeskolen, ikke var noget hun skulle bruge. Hun er en meget åben person med stor tillid til andre mennesker, samtidig er hun dog lidt nervøs når hun skal skabe nye bekendtskaber. Hun kan virke en anelse tilbagetrukken, men det er kun en lille svaghed. Hun er nem at være omkring, bortset fra at hun altid vil give råd til min tøjstil. I, hendes læsere betyder ekstremt meget for hende, hvilket betyder hun nogle gange kan være lidt svær at komme i kontakt med fordi hun blogger og arbejder på indlæg. Alt i alt er hun en god ven, der bekymrer sig meget om dem omkring hende. Hun går for meget op i tøj og for lidt i god mad, hun er et sjovt menneske med en positiv livs-opfattelse. Hun skal egentlig bare lade vær med at være så bekymret for mange ting.
Laters fra J-E

sommer 020alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment