More from The Vintage

The vintage

Kjoler 022

Kjoler 045

Kjoler 055

Kjoler 061

Kjoler 073

HEJ LÆSERE
I går var jeg endnu engang et smut ude ved min absolut yndlingsbutik, hvor vi skulle skyde nogle billeder af butikkens nyeste fund. Indehaveren af butikken, Dorthe Camille Thornberg, som iøvrigt er vildt sød og gør det til en fornøjelse at besøge butikken, har nemlig købt disse smukke kjoler i Cannes og vil nu sælge dem i sin butik i den nærmeste fremtid.
Hun har fået to styks hjem så det handler om at være hurtig, men jeg lover Jer, dem som får fingrene i disse kjoler er virkelig heldige. Kvaliteten er sindsygt lækker, og man kan ikke lade være med at føle sig vildt eksklusiv når man har den på.
Udover de fantastiske kjoler, som jeg ville give min venstrehånd for at få fingrene i, så får hun også snart en masse lækre vintagetasker hjem, ligesom den jeg bærer på et af billederne.
Kan I se de armbånd jeg viser på billederne? De koster kun 600 kroner og er vildt lækre og også rimelig populære, når de bliver vist på butikkens instagramside @Thevintagedk.
Jeg var så heldig at få et af armbåndene foræret i dag, og jeg sværger – det kommer ikke af håndleddet mere!
Hvad synes I om kjolerne?

Håber at I nyder sommervarmen og er glade derude. Jeg er personligt gladere end jeg noglesinde har været. I dag har jeg modtaget forskellige biletter til modeshows til modeugen, så det ser jeg også meget frem til. I år fylder modeugen i øvrigt 50 år.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Helena 23. juli 201418:28

    Jeg er helt vild med kjolerne 🙂

  • Cecilie Krog 23. juli 201421:25

    Hold da op nogle lækre kjoler;-)
    Hvor ligger butikken?

Leave a Comment