By the lake in Gøteborg

Outfit 011 Outfit 012Outfit 026

 

HEJ LÆSERE
Jeg nyder tilværelsen her i Gøteborg, men jeg glæder mig også til at vi skal videre til Vesterhavet imorgen. Igår stod dagen på max afslapning ved de små kanaler i byen. Vi sad på græsset og spiste vores frokost og kiggede på alle de små både som kommer forbi. Sverige er så idyllisk og selvom mange ting minder om Danmark, så er der altså en roligere atmosfære herovre.
Vi var også ude med kanalrundfarten igår og det var virkelig en sjov oplevelse. Jeg har altid elsket at sejle og det er ligegyldigt om det er en lille jolle, en speedbåd eller en færge – jeg synes det er så fantastisk at være omringet af vand på alle sider, og så elsker jeg den vind i håret som kommer når man er på åbent hav.
Igår havde jeg dette outfit på. Jeg lånte min mors top som hun har købt i en butik ved navn Søstjernen. Udover toppen fra søstjernen så havde jeg mit nye armbånd på fra The Vintage, og shorts fra Abercrombie&Fitch.
Her er helt vanvittigt varmt herovre. Jeg ved ikke hvordan det er i Danmark, men det var næsten ikke til at holde varmen ud igår – jeg troede faktisk ikke at man kunne få for meget varme i de Skandinaviske lande, men det kan man åbenbart.
Håber at I nyder solen og DRIKKER MASSERE AF VAND.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Helena 25. juli 201411:17

  Virkelig fint outfit 🙂

 • Oline Ama 25. juli 201411:18

  Meget pænt og enkelt outfit 🙂
  http://olineama.blogspot.dk

 • High on Fashion 25. juli 201411:20

  Sikke nogle skønne billeder 🙂

Leave a Comment