CPHFW

cphfw

Hej skønne piger,
Nu tror jeg faktisk ikke at jeg kan blive gladere. Jeg føler at jeg har styr på mit liv og det er altså en meget sjælden følelse for mig pga. min sociale angst og mit generelle bekymrede jeg. Ligenu har jeg ingen bekymringer og jeg falder hver dag i søvn med et smil på læben.

Denne uge bliver rigtig spændende – ikke kun for mig, men faktisk også på bloggen. Fashion Week bliver nemlig skudt igang imorgen hvor jeg skal med mine to blogger-kollegaer og veninder Amanda og Cecilie til en stor modemesse. Ellers vil denne uge blive spækket med events og modeshows og naturligvis en hulens masse outfitbilleder. Jeg vil sørge for at tage billeder fra de forskellige events, og i slutningen af ugen kan I endda vente jer en lille særlig Fashionweek-video, så I får en bid af hvad der er sket i løbet af ugen.

Jeg er så taknemmelig for at I læser med på bloggen og at I altid kommer med respons – I betyder virkelig meget for mig, og jeg er så dybt taknemmelig for jer. Hvis jeg kunne, så ville jeg give jer allesammen et stort kram, men kan jo kun skrive KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Oline Ama 2. august 201421:49

  Ej, man bliver helt glad af at læse dette indlæg! Glæder mig til at se videoen om modeugen og til selv at opleve den 🙂

  http://olineama.blogspot.dk

 • Agnete 3. august 20148:40

  wow hvor er det et smukt billede og hvor er jeg glad for at du er gald <3

 • Happiness In Our Stars 3. august 201410:18

  Kære Alberte
  NØJ, hvor er jeg glad for at høre at du er glad! Hvis man scroller ned gennem dine første indlæg her på bloggen, kan man virkelig mærke at du er blevet meget gladere nu. Desuden er det bare et indlæg, som man bliver glad af at læse… Thumbs up herfra!
  Desuden glæder jeg mig meget til at høre om din kommende uge =)
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Katrine Mørk 3. august 201418:00

  Hvor lyder det skønt 🙂
  Håber du får en god modeuge, det kan være vi ses 🙂

 • Josefine 4. august 20149:12

  Hvor lyder det dejligt! Glæder mig til at se videoen, da jeg ikke selv skal til Cph fashion week 🙂

  http://byus2you.blogspot.dk

Leave a Comment