Ciff event

ciff 022 ciff 024 ciff 037 ciff 053 ciff 065 ciff 068

Hej piger!
Så er første dag af Fashion Week slut, og imorgen står den på ultimativ hviledag inden at det for alvor går løs i overmorgen. Idag var første gang at jeg var med til CIFF som bliver afholdt i forbindelse med modeugen, og hold op hvor var det sjovt! Klokken tre og frem til klokken fem stod den på rundvisning af forskellige brands og for en flok modeinteresserede, så er det jo som at lukke et barn ind i en slikbutik.
Udover at danne kendskab til forskellige lækre mærker, så fik vi også drukket champagne og snakket med andre bloggere – både fra bloggersdelight, men også fra andre platforme, og det er altid super hyggeligt at snakke med andre bloggere da man jo deler samme interesse.

Husker I at følge bloggen?
Jeg vil blogge rigtig meget fra modeugen så husk at følg bloggen på bloglovin og vær opdateret på hvad der sker.
KNUS WHITTA

 

bloglovin

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment