Munthe fashionshow

Munthe 001 Munthe 006 Munthe 022 Munthe 017 Munthe 037 Munthe 043

HEJ LÆSERE
Hvor er det dog bare en dejlig, dejlig tid! Fashionweek har hurtigt sneget sig op på at være niveauet over fødselsdag og niveauet under juleaften – jeg elsker det!

Igår stod dagen på Munthe fashionshow og det var virkelig sjovt.
Da det var mit første fashionshow noglesinde så var jeg faktisk lidt nervøs og min angst tog desværre over lige inden det startede, men Amanda som jeg fulgtes med var helt vildt sød, og fik mig med ind til showet og hjalp mig med at overvinde angsten, og det er jeg vildt glad for!
Showet var virkelig fedt og specielt. Det var os som skulle gå rundt, og så sad modellerne på hver deres lille platform med en bog og viste tøjet frem. Munthes fashionshow var ikke bare en fremvisning af deres nye tøj, men også en historie (sådan tolker jeg det i hvert fald). Pigerne sad i hver deres lille afdeling med en baggrund i forskelligt tema ( En person med en hvid baggrund, en anden person med konfettistrimler) hvilket man kan se på et af billederne. Jeg forestiller mig at det er forskellige typer kvinder med hver deres historie, som hver især sidder på deres værelse og læser en bog. De har hver deres personlighed og hver deres udtryk (Pigen med konfettibaggrunden er måske lidt en party-pige, hvor pigen med den minimalistiske hvide baggrund er mere enkel og genert.) Fælles har de forskellige personligheder som jeg synes Munthe har portrætteret så flot naturligvis at de er rigtige Munthe-piger med en vindende stil. Jeg er helt vild med deres nye kollektion, og jeg glæder mig til at kunne købe det i butikkerne.
Dont worry – der kommer outfitbilleder af mig fra fashionshowet.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment