Lørdagstip // Faux fur

faux fur

HEJ PIGER
Gud hvor blev jeg dog bare glad da jeg opdagede denne lækre nye fluffy pelsjakke på Nellys hjemmeside. Jakken er feminin og så har den lidt samme “look” som de meget kendte Saks Potts pelse. Jeg overvejer stærkt at at købe den – jeg tror især at den vil være fuldstændig fantastisk med et par sorte bikerboots og et sort afdæmpet outfit.
I kan købe jakken på Nelly LIGE HER
Denne sæson er en fluffy pels et fuldstændig must-have, så hvis man ikke har pengene til at kaste 3.000 – 6.000 efter en pels, så er denne jakke en oplagt og fantastisk mulighed.
Hvad synes I om den?
KNUS WHITTA
alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Happiness In Our Stars 9. august 201411:19

  Kære Alberte
  Uhhh, jeg tror at pelsen bare vil klæde dig SÅ godt 😉
  Knus Emilie

 • Kristina Kolchedantseva 9. august 201414:29

  Jeg så den også på hjemmesiden fornyligt og jeg var så tæt på at bestille den idag 😀 men jeg tænker stadigvæk over det, fordi jeg er lidt i tvivl om den lyserøde farve vil klæde mig… Hvad synes du Alberte? <3

 • Victoria 9. august 201417:07

  Synes pels er så lækkert! Men iiih, tror ikke jeg ville kunne bære det, for man ser nemt lidt snoppet eller ja.. det tiltrækker i alt fald some attention, hehe!

  Knus,
  Victoria.
  http://www.victoriakwaan.blogspot.dk
  Kig gerne forbi! <3

 • Oline Ama 9. august 201418:00

  Årh hvor er den fed!

  http://olineama.blogspot.dk

 • Esther Lakshøj Hansen 10. august 201419:52

  Naj hvor er den dejlig! Bare den var i en anden farve, så havde jeg helt klart købt den! 😀

Leave a Comment