Perfect hair with Avezu

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

HEJ GIRLS
Efter denne modeuge er jeg begyndt at få mere fokus på mit hår og hårpleje. I mange år har læsere spurgt hvad jeg har brugt som hårpleje til mit hår, og sandheden er faktisk at jeg ikke rigtigt har gjort noget. Men nu har jeg igennem modeugen og Fashion-festivallen som også har været igang fået øjnene op for lækker hårpleje og vil gøre mere ud af det.
Derfor blev jeg også virkelig glad da jeg opdagede www.avezu.com

Avezu er en side med lækre hårplejeprodukter – foreksempel lækre hårkure, balsam og shampoo, de har også vildt lækre airbrush makeupprodukter, og sidst men ikke mindst hair extensions. Faktisk er Avezu det største hair extensions firma i hele Danmark, og de har det største udvalg af farver, længder og metoder. Deres hair extensions er især super gode, da de er til en rimelig fin pris. For fire år siden valgte jeg (tro det eller lad være) at klippe mit hår fuldstændig drengeklippet og efter to måneder fortrød jeg mere end noget andet – der ville jeg have været vildt lykkelig hvis der havde været hair extensions til en mere fordelagtig pris.
Hvis du er en rigtig pige-pige og elsker lækre styling-produkter, så tjek www.avezu.com

KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment