Outfit of the day

pose 008 pose 014 pose 025

HEJ LÆSERE
Jeg tænkte at jeg gerne ville vise jer et helt normalt og godt gammeldags outfitindlæg. Jeg må indrømme at dét at gå i skole hver dag gør at man ikke tænker helt så intensivt på bloggen og det betyder også at man ikke hele tiden får ideer til nye blogindlæg. Jeg vil dog stadig gerne forsøge at få lavet blogindlæg dagligt.
I skolen er jeg meget afslappet og om morgnen orker jeg faktisk ikke rigtigt at tænke på mit outfit. Jeg går på en skole som er meget nede på jorden – faktisk lidt efterskole-agtig, så det hele er egentlig rimelig chill og tilbagelænet. Derfor er dette outfit også en smule snyd. Dette outfit tog jeg nemlig først på da jeg kom hjem og skulle ud og gå en tur med hunden.
Jakken er fra Stine Goya og (tro det eller ej) jeg købte den for kun 150 kroner på et loppemarked! jeg elsker jakken, men den er stadig en smule varm, så den bliver nok hængende i skabet lidt endnu.
Skoene købte jeg forleden i en lille skobutik med lagersalg. Jeg kan ikke huske hvad butikken hed, men deres sko var fantastiske. Jeg er virkelig kræsen med sko og er faktisk ikke særlig glad for at kigge på sko, men ALLE de sko som var i den butik forelskede jeg mig i.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Agnete 13. august 201414:41

  wow et virkelig fint sæt men bryder mig ikke om skoene

 • Happiness In Our Stars 13. august 201419:02

  Kære Alberte
  Rigtig fint outfit!
  Hvordan er din nye skole? Har du evt. lyst til at lave et indlæg om hvad i laver og hvad du synes om det og om skolen generelt?
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Lisa 14. august 201416:46

  Elsker skoene! <3
  Btw nu har jeg endelig taget mig sammen til at oprette en bruger på bloglovin, så nu follower jeg naturligvis din blog 😀

Leave a Comment