Kashmir

Outfit 010 Outfit 017Outfit 013

HEJ LÆSERE
Jeg skal ikke være den som kommer og er irriterende positiv og siger at silende skybrud er fucking fedt, men faktisk er jeg rimelig positiv omkring vejret pt.
Jeg har altid fået fortalt meget om de såkaldte “vinter-depressioner” men faktisk er jeg oftest gladest om vinteren og efteråret. Jeg elsker den rolighed som jeg føler falder over landet, når blandene falder af træerne, og dagene bliver kortere.
Jeg elsker også dét at kunne bevæge mig rundt i varme trøjer og drikke te. idag i skolen havde jeg en stor sort chunky sweater på, og et par blå løse joggers, men da jeg kom hjem udnyttede jeg muligheden for at kunne begive mig ned i min varme grå kashmir cardigan, som jeg købte i Juni, da solen stadig hamrede ned over os. Nu er det endelig blevet lidt koldere, så nu kan man hive de varme trøjer frem.
Hvad synes I om min grå kashmir cardigan?
Den er fra Grauman, og den er købt i en vintagebutik ved navn The Vintage.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 19. august 201417:25

    Uh hvor er du fin og elsker virkelig dit hår <3

  • Line 19. august 201422:04

    Det er godt nok en fin cardigan!
    Jeg må ud og kigge efter en som denne 🙂

Leave a Comment