HOPE

Hope HOPE1

1) Ternet grå skjorte: LINK HER 2) Ternet rød skjorte: LINK HER 3) Hvid sweatshirt: LINK HER 4) Stribet tee: LINK HER

HEJ LÆSERE
Jeg vil gerne fortælle jer om dette mærke, som jeg først for alvor har fået øjnene op for nu.
For ca. fire år siden, da jeg gik i 8. klasse fortalte en rigtig fashionabel pige fra min klasse at hun havde været inde i Hope med sin mor. Jeg besluttede mig at undersøge Hopes tøjkollektioner, men jeg syntes slet ikke at det var smart. Hvis jeg havde vidst for fire år siden, at min stil ville være som den er idag, så ville jeg ikke have troet det. Jeg var en rimelig feminin pige, og ja… rimelig poppet. Så Hope, som er en meget rå, simpel og boyish stil, tiltalte mig slet ikke.
Nå, men derfor har jeg holdt mig langt væk fra denne butik, indtil jeg for et par måneder siden blev trukket derind. Jeg var solgt. På fire år har jeg godt nok ændret min stil en del, men jeg er bare god til at hænge fast i gamle holdninger. Så jeg vil gerne lige tippe jer om denne butik, og vise jer fem af mine favoritter fra butikken.
Hope er i den dyre ende af prisskalaen, men deres kvalitet er fuldstændig forrygende.
Kan I gætte hvilken af disse fem items, som jeg lige har købt selv?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sine Kirstine 20. august 201417:22

    Kunne godt forestille mig at du har købt nr. 4 eller 5

  • Agnete 20. august 201417:52

    Tror du har købt 4 men er helt solgt til 3 men har ikke råd dsv

Leave a Comment