Update fra sygesengen

sygeseng

Hej sødeste piger,
Jeg er desværre gået hen og blevet syg igen. Jeg lider desværre af sygdommen spiserørsbrok, som gør at jeg engang imellem (hvis jeg ikke har passet godt på min krop i en periode) kan blive rigtig syg med slem, SLEM kvalme og ubehag.
Jeg elsker at blogge, så I må virkelig tro mig, når jeg siger at jeg ville gøre SÅ meget for at kunne blogge, men jeg kan bare næsten ikke holde mig oprejst, og jeg ligger det meste af dagen med slemme rysteture og opkastninger, så det er ikke muligt.
Jeg vil dog lige holde jer opdateret, og forklarer hvorfor der ikke er blogindlæg, for det går jeg jo meget op i at der skal være.
Vender naturligvis stærkt tilbage, når jeg er rask og har det bedre.
Stort knus herfraalberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Clara 26. august 201417:22

  Øv, det lyder rigtig irriterende med sygdom! God bedring. Kunne godt tænke mig at vide, hvor din seng er fra? 🙂

 • Agnete 26. august 201417:38

  God bedring søde Alberte 🙂

 • Signe 26. august 201420:28

  God bedring, håber du snart bliver rask igen, så vi kan få nogle flere blogindlægs 🙂

 • Selma 26. august 201421:42

  Hej Alberte
  Det lyder rigtig irriterende med den sygdom:-( ØV!
  Men glæder mig til du får det bedre, så vi kan læse mere af din gode blog.
  God bedring
  Selma

 • Sofie 27. august 20149:21

  God bedring, Alberte – håber, du snart bliver rask!

 • Lisa 27. august 201417:22

  Det lyder ikke rart!
  God bedring søde Alberte <3

 • Happiness In Our Stars 27. august 201419:32

  Kære Alberte
  Du må have en god bedring 🙂
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Sophie 27. august 201419:34

  Søde Alberte, hvor det lyder det forfærdelig at du lider af den sygdom. Nu lider jeg ikke af den, men jeg har selv haft en meget slem kvalme siden i går, som der gjorde at jeg var nødt til at blive hjemme, selvom jeg helst vil undgå at få fravær (er lige startet på gymnasiet).

  Men, god bedring og håber at du snart bliver rask! 🙂

   • Sophie 29. august 201415:20

    Lige præcist! <3 – Og det er bare endnu sværere for folk at sætte sig ind i hvor ulideligt det er, når det er på grund af angst.

    Det varet hele tirsdag og onsdag morgen, hvor det så forsvandt torsdag, men det kom så tilbage her til morgen (fredag).

    Hvordan har du det? <3

 • San Antonio auto insurance quote 14. april 201520:34

  Thanks for your kind words, Pam. I am working to get to that contented state. I’m closer than I’ve ever been, but I’m still working at it. Glad to know that it is achievable. As far as travel companions, my only companion has been my mom. Otherwise, I’ve just gone alone. But I recently became friends with another single gal and we are planning a trip together. I have thought of doing a guided tour. You should look into that for Turkey/Spain. That way you’d have less of a language worry because the tour organizers will help and you’d be with a group of people. Good luck!!

Leave a Comment