In the magazine

Indlæg blog 020 Indlæg blog 021 Indlæg blog 023

HEJ LÆSERE
Fik mig en dejlig overraskelse forleden, da jeg lå og havde det rigtig dårligt pågrund af min dumme sygdom. De søde piger fra Viunge-radaktionen tilsendte mig nemlig det nummer af Viunge hvor jeg selv var med. Det er det nye Teen life, som bærer rigtig meget præg af mode og ungdommelige artikler, hvilket jeg synes er superfint. Jeg er sytten år (atten om syvogtyve dage), og jeg blev faktisk meget fanget af artiklerne, selvom Viunge plejer at gå ud til et lidt “yngre” publikum.
I begyndelsen af Maj måned blev jeg sat på en opgave af Viunge. De spurgte om jeg ville tage billeder af mine outfits i en hel uge. Det var rigtig sjovt, selvom jeg dog ikke syntes mine outfit’s var helt vildt inspirerende. Nå, men det skulle jo være et realistisk billede af mit tøj, og nogle dage vil man bare helst gå med jeans, en top og en varm comfy cardigan. Så hvis du vil læse det fulde interview med mig, og have lidt inspiration til både hår, makeup og tøj, så køb da lige det her blad.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Happiness In Our Stars 2. september 201412:02

  Kære Alberte
  Tillykke med at du er med i bladet 😉 Det fortjener du!
  Mange knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Sine Kirstine 2. september 201416:09

  Det blad skal jeg lige have fat i, har helt glemt at købe vi unge de sidste måneder

 • Clara Dam 2. september 201420:12

  Wow, det skal jeg da have fat i. Uden tvivl. Tillykke med det 🙂

 • Selma 2. september 201421:52

  Det blad skal da købes!

Leave a Comment