På visit hos Gant Rugger

Gant 014

Gant 016

HEJ SKØNNESTE PIGER
Jeg var igår et smut forbi Gant Rugger butikken, for jeg skulle nemlig hente en pakke.
Jeg deltog for et par uger siden i en konkurrence, om at vinde en jakke til 4.000 kroner fra Gant Rugger Woman, i anledning af åbningen af deres nye kollektion med kvindetøj, og guees what? Jeg var så så heldig at vinde. Jeg må indrømme at det overraskede mig en del, for jeg vinder simpelthen aldrig noget, jeg er nok den person i verden (overdrivelse fremmer fortåelse) som har vundet færrest gange, haha.
Så igår var jeg inde i butikken for at hente jakken. Jeg er stadig syg, og faktisk har jakken stået og ventet på mig i en uge, men først igår havde jeg kræfterne til at tage derind. Jeg bor heldigvis meget tæt på butikken, men jeg kunne alligevel godt mærke at min krop var meget afkræftet da jeg endelig kom hjem igen. Nu skal der bare hviles og kæmpes for at blive helt rask, og nu har jeg fået jakken, så alt er godt.
Glæder mig meget til at vise jer mit nye luksusitem i et nyt indlæg!
Har I noglesinde vundet noget, og hvad vandt I? Lad mig høre!
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Kirstine B 3. september 201415:46

  Glæder mig utrolig meget til at se jakken! God bedring, glæder mig til flere indlæg efter sygdommen er ovre

  x

 • Agnete 3. september 201416:22

  Tillykke med din skønne jakke <3 Glæder mig til at faste indlæg snart <3 eg vinder ret tit 😛

 • Johanne 7. september 20149:04

  Jeg vandt en lyseblå ganni kimono med guldpalietter, den er då flot! Jeg vandt den på costumes hjemmeside og der var 3000 deltagere, så jeg føler mig også lidt heldig!

Leave a Comment