You never get to old for THE sims

Hej piger!
Har jeg noglesinde fortalt jer at jeg er en stor SIMS-junkie?
Jeg er faktisk så stor en sims-junkie at jeg har en hel hylde i mit skab med udvidelsespakker til sims 3 og 2, og en hel mappe med installerings-koder, så jeg ikke glemmer dem. Derudover så har jeg sku også en særlig spille-computer som har plads til mine spil. Ja, det er super nørdet, men det er også superfedt. 😉
Jeg er en meget fantasifuld person, og jeg elsker at opbygge historier i sims. Ligesom at grunden til at jeg elsker at skrive romaner og noveller, er at jeg elsker at opfinde en verden på skrift, så kan jeg også opfinde min egen verden i The Sims. Jeg føler ikke at man kan blive for gammel til Sims. Jovist, man kan miste tiden, og man kan miste fantasien, men hvis tiden og fantasien er der, så tror jeg altid man vil kunne finde underholdning i dét spil. 
Nu kommer der så et Sims 4, og ja, jeg er atten år om mindre end en måned, men selvfølgelig skal jeg da have spillet! Jeg har sims 1, sims 2, sims 3, og den dag der kommer et sims 12, skal jeg da selvfølgelig også have det.
Du kan se en video om det nye Sims 4 nedenfor, og hvis du kan lide sims, så vil du garanteret glæde dig endnu mere til at spillet udkommer, efter du har set videoen.
Hvad synes I om sims? Skal I have købt det nye Sims?
KNUS WHITTA

Sponsoreret indlæg, men 100 % baseret på egne meninger og holdninger

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Laura 4. september 201417:55

  Man kan ikke se videoen :/ Jeg kan i hvert fald ikke 🙂 Nå.. det kunne være HELT vildt fedt, hvis du skrev kodernr i et indlæg <3

 • Christina Nissen 4. september 201418:14

  Okay, nu skal du bare høre. Jeg har nørdet Sims på det groveste de sidste mange år, primært 3’eren, men også toeren. Jeg har moddet, skabt CC, er ejeren af stort set alle EP’er, så jeg har i den grad nørdet sims. Nu er tiden så kommet til 4’eren, det måtte jo komme, men hvor er det et ringe spil, efter min mening.

  http://ts4news.com/post/94541924952/89-features-missing-from-the-sims-4

  Det ovenstående er en lang liste over alle de funktioner, genstande og andre sager, som burde være i spillet, men ikke er, og sandsynligvis ikke kommer i udvidelsespakker. Jeg vidste godt noget af det, men da jeg læste den tog jeg den beslutning, at jeg absolut ikke har tænkt mig at bruge penge på spillet. Jeg prøver demoen og det er så det, for EA skal slet ikke have penge af mig, når de kræver 700 kr for et spil, der hører til på en tablet.

  Det er bare min mening, undskyld for den lidt sure tone, det er slet ikke overfor dig kære Alberte, men imod for EA

 • Ninna 5. september 20146:32

  Ja, selvfølgelig skal jeg ha’ Sims 4 !!
  Jeg elsker Sims !
  Har nørder Sims 3 næsten dagligt, siden jeg var 10.
  Godt nok er jeg 15 og mine venner synes det er liiiidt kikset, men det lige meget – for jeg elsker seriøst det spil.

  Er vildt glad for at der er andre der har det li’som mig, det fedt at vide

Leave a Comment