Baseball w. Gant Rugger #Ruggon

jakke 041 gul tone jakke 005 jakke 030 gul tone jakke 043 gul tone jakke 046 gul tone

HEJ PIGER
Nu har jeg både snakket om min lækre nye jakke på bloggens facebookside (Navnet på facebooksiden er btw. “Whittaheart”) på bloggen her, og på instagram – og nu får I den at se! Jeg vandt jo som sagt denne jakke i en konkurrence som magasinet COVER afholdte, og i Tirsdags var jeg så nede og hente den i Gant Ruggers butik. Jeg har været meget spændt på at vise jer den, men har først fået taget billeder med den idag, da jeg ikke har haft kræfterne i denne uge. Nu er jeg næsten blevet rask, og det skulle naturligvis fejres med en række ordentlige billeder af den. Jakken koster 4.000 kroner, og kan købes i deres butik, som ligger i Kronprinsensgade i København. Jeg elsker personligt det sporty og “rå” look som jakken har, og jeg er helt utroligt glad for at jeg vandt. Jeg plejer ikke at deltage i konkurrencer på internettet, for jeg vinder aldrig, men denne her gang tog jeg chancen, og gik sørme hen og vandt. Det nytter altså noglegange noget at tilmelde sig disse give-aways, hæhæ.
Hvad synes I om den?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Lisa 6. september 201413:20

  Virkelig lækker jakke!
  Jeg ville også have været mega glad hvis jeg havde vundet den 😀
  Men jeg vinder nærmest heller aldrig noget i konkurrencer, men man har vel lov at være heldig en dag 🙂

 • Agnete 6. september 201413:47

  Virkelig fin jakke <3

 • Sophie P 6. september 201414:07

  Elsker din nye jakke, Alberte! Og hvor er den altså bare lækker! Ville ønske at jeg også var lige så heldig, men jeg er også en af dem, som aldrig vinder noget. Og hvor er det dejligt at høre, at du endelig er ved at blive rask! <3

  Jeg er også selv lige blevet syg, dog bare med forkølelse… Men når man har været på introtur med 60 andre 1.g'ere, så er det ret forståeligt at mange af os er blevet syge.

 • Emilie Bertil 6. september 201416:07

  Hold kæft den er fed! Når jeg tager til København, kan du godt regne med at skal holde ekstra meget øje med den. 😉 Haha <3 Er vild med billederne!

  // Emilie
  http://www.emiliebertil.dk

 • Karoline Haugaard 10. september 201416:52

  Synes jakken er superfed! 🙂

  Bliver simpelthen nød til også at kommentere dit hår, for hold nu op det er begyndt at blive både langt, kraftigt og smukt! Noget som man kan se efter man har fulgt dig i en masse år efterhånden 🙂

  Knus Karoline

   • Karoline Haugaard 10. september 201419:18

    Synes det er utrolig spændende at se hvordan du ændre dig 😉

    Det var da så lidt! <3 😀

Leave a Comment