Same, but different

Chanel vs new balance

 

Okay, inden at I skælder mig ud for at sammenligne disse forskellige sko, så vil jeg lige forsvarer mig selv. Jeg ved godt at Chanels trainers IKKE er det samme som disse sko fra New Balance, MEN hvis man nu ikke liiige har råd til et par Chanelsko, så er disse sko faktisk det nærmeste jeg har kunne finde på noget i samme stilart.
Jeg elsker personligt disse trainers fra Chanel, og jeg har da også været på udkig efter dem, men nu overvejer jeg stærkt at investerer i disse fra New Balance.
Hvis man mener Chanelskoene er tiltalende pga. det store logo på siden, så vil man naturligvis ikke kunne finde glæde ved skoene fra New Balance. Hvis man derimod elsker Chanelskoene pga. det lidt Chunky og “tunge” look som skoene har, så vil disse sko fra New Balance faktisk være en ret god erstatning. Jeg synes personligt at Chanelskoene er lækre, fordi at de ligner ægte løbesko, med et tykt underlag/platform under skoen – det synes jeg, får dem til at se lidt mere sporty ud, end de normale sneakers. Dét look har New Balance abet lidt efter, og det er jeg personligt meget glad for.
Hvis du gerne vil have fat i disse New Balance sko, så kan de købes lige HER
KNUS WHITTA

bloglovin

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Agnete 7. september 201411:58

  Er helt vild med begge par 🙂

 • Woop 7. september 201413:27

  Bare lige for at sige det er det ikke new balence der har “abet efter” chanel. New Balence har rent faktisk lagt sag an mod chanel pga. det.

 • .... 7. september 201422:34

  Hvor kan man købe chanelskoene??? :O Synes de er vildt fede!! Hvad hedder modellen?

 • Kirstine B 8. september 201410:32

  Havde også først tænkt på, at spare op til Chanel skoene, men så så jeg New Balance’s, og jeg kan faktisk bedre lide deres stil, hvilket er fantastisk da Chanel’s er riiimelig dyre.

Leave a Comment