6 Hurtige om mig

header skabelon1

1) Jeg har en fobi for at tale i telefon. Jeg ved ikke helt præcis hvorfor, men det er vanvittigt angstprovokerende for mig.
2) Jeg er ekstremt pligtopfyldende, og det er lidt et problem for mig noglegange, for jeg glemmer at passe på mig selv, og ikke påtage mig alt for mange opgaver.
3) Jeg føler mig altid grimmere end alle andre når jeg er i offentligheden. Jeg kan være superglad for mit outfit og mit look derhjemme, men når jeg kommer ud iblandt andre, så falder min selvtillid fuldstændig.
4) Jeg er rigtig ked af at jeg ser så ung ud. Jeg ville virkelig gerne ligne en på atten år (Det er altså min alder, til jer der undrer jer.)
5) Jeg er blevet drillet med mine tænder fordi at nogle synes de ser gule ud. Desværre har jeg en misfarvning på mine tænder som jeg har fået med fødslen, og selvom jeg børster tænder tre gange om dagen, så kan de ikke bliver hvidere, for det er medfødt.
6) Jeg synes at meningen med mit liv er at udtrykke mig kreativt – det gælder både min novelleskrivning, min blogging og mine manuskripter. 
alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Happiness In Our Stars 8. september 201419:56

  Kære Alberte
  Hyggeligt, simpelt og sigende – Thumbs up herfra.
  Ha’ en go’ aften derude 🙂
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Ida 8. september 201422:31

  Nr. 3 lyder som mig.. Det er forfærdeligt!
  MEN du er simpelthen så vidunderligt smuk – både ude og hjemme 🙂

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

 • Emilie Rahr 9. september 201410:43

  Novelle skrivning? 😀
  Det lyder spændende! Kunne man evt. få lov, at læse en af dine noveller? 🙂

 • Molly 11. september 201413:41

  Det der med at være alt for pligtopfyldende, og ja, en slags “pleaser”, kender jeg alt for godt! Jeg har så svært ved at sige nej til f.eks. at se familie, hjælpe venner med ting eller tage vagter på arbejdet, så jeg ender tit med at have kæmpe minus på overskudskontoen når jeg endelig har tid for mig selv! Vi må lære at være lidt bedre til at sige “når ja, det går nok alt sammen” :))

Leave a Comment